KISS!!!

Japp, då åkte vi till sthlm igår. Vi käkade på burger king när vi kom fram och sen gjorde vi stan. Vi tog långpromenad från drottninggatan till Medborgarplastsen och Götgatan. Jag hittade mig en fin baddräkt på American Apparel och ett par fina tygskor från Top Shop. Sen begav vi oss mot stadion. Hela stan var fylld av Kissfans.
Vi hade sittplatser så vi slapp köa. Vi satte oss och hade en stor sol som låg på oss. Det var superhärligt att sitta där och njuta av solen samtidigt som vi lyssnade på förbanden. Det var sjukt mycket folk, 32500 st. Det var mäktigt att se hela publikhavet som stod framför scenen. Sen började de. Oj, vilken känsla.
De bjöd på en jättebra show. Fyrverkerier i massor, blod, flygturer över publiken och mycket eld. Självklart bara att de var där själva var ju mycket att bjuda på.
Det var iallafall en härftig upplevelse.

Vi åkte hem efter konserten, åt mcdonalds på vägen hem och då kände man sig ju sådär lagom tjock alltså. Två snabbmatsställen på samma dag. Hehe!
Vi kom hem vid halv tre och då var det direkt till sängen som gällde för vi åtta skulle jag upp för att göra mig iordning till jobbet.

Det var en kämpig arbetsdag idag när jag var så trött men nu ikväll fick jag sova två timmar iallafall. Vi har grillat och nu har vi lite fest men härligt folk.
Yes!

Norrköping idag!

Japp, idag har vi haft marknadsafton på stan här i norrköping. Butikerna ställer ut reasaker utanför butikerna och bara får iväg allt. Det är superbilligt. Iallafall hos oss! Det har vart sjukt mycket att göra men det har ändå vart kul.
Jag är ju ledig imorrn och tacka gudarna för det. Jag har iofs tagit ledigt för jag ska på KISS!!
Åker upp till sthlm på förmiddagen för att göra stan innan. Det ska vli hur kul som helst! Jag hoppas verkligen att jag hittar mycket fint att ta med mig hem :)
Mer om konserten kommer imorrn, eller ja, kanske i övermorrn!!

Byggarbete på natten !?

Idag har jag jobbat. Och idag var det så sjukt jobbigt. Mitt under dagen kände jag bara hur alla krafter försvann och jag orkade knappt göra nånting. Så det var jobbigt. Men efter Matilda vart på sin rast typ så kom hon tillbaka med en cola till mig. Så snällt :)

Och sen då. Då när jag kom hem och skulle öppna första dörren så satt det en lapp där.
"Asfaltering av vägen kommer att pågå natten till onsdag och natten till torsdag mellan 20.00-06.00."
Å herregud, tänkte jag. Det är liksom inte så att de kan stänga av vägen på dagen för att fixa sånt där eller? Så nu sitter jag här och lyssnar på högljudda maskiner, soffan darrar av allt vad det nu är de håller på med och sen så måste de tydligen ha sina blinkande orangea lampor PÅ. Så det är ju typ disco härinne. Få väl se om det går att somna nu snart för det är ju faktiskt dags att sova snart. Jag har iallafall laddat upp med öronproppar bredvid sängen.

Sommar och sol

Jo jo, ner på stan kom jag ju idag iallafall men inte för att shoppa utan jag fick hoppa in och jobba. Det var lite jobbigt eftersom jag la mig väldigt sent igår för jag trodde ju jag var ledig. Jaja, så kan det gå! Det var trevligt att få nåt ordentligt gjort idag iallafall.
Så imorrn får jag ta mig ner för att titta lite på stan.
Jag har fått mitt sommarschema nu också. Blev förvånad över att jag är ledig så mycket som jag kommer att vara. På ett sätt är det ju hur skönt som helst men o andra sidan så har jag ju verklgien ingenting att göra i denna stad när jag är ledig. Alla mina lägenhetskamrater och Jesper ska åka härifrån nu snart och inte vara här i sommar. Så det kommer bli sjukt ensamt.
Ska försöka ta mig ut och göra små resor istället på mina långlediga dagar men det är ju lite svårt också eftersom jag varken har bil eller körkort.
Jaja, det blir säkert hur bra som helst i slutändan!!

Party !!

Ja, i lördags hade vi lite personalfest här hemma hos mig. Det var supertrevligt. Vi grillade, körde twister och kollade på Perelli såklart. Sen skulle det bli utgång men så blev inte fallet för mig. Vi gick och åt på mcdonalds och sen gick vi hem. Jesper deckade i soffan men jag hann tillochmed borsta tänderna innan jag la mig i sängen.
Så idag har jag städat, igen. Känns om om det är det enda jag har gjort de senaste dagarna. Men idag tog det nog bara 2 timmar sen var det superrent överallt igen, så det var skönt.

Jag är ledig ett par dagar till nu så imorrn ska jag tvätta. Hoppas på att komma ner på stan en sväng också. Sen på tisdag ska jag ha körlektion. Det går framåt med det där men sakta. Sen har jag inte en körlektion på typ 3 veckor för jag har ju inte kunnat boka några och nu är det för sent. Det kommer ta evigheter att få det där himla körkortet.

Städning och körkort

Idag har jag städat ännu mer faktiskt. Har gjort det de senaste dagarna. Idag har jag nämligen städat i köksskåpen. Fixat och donat. Det var roligt för det blev rent :)
Klockan börjar bli mycket och jag börjar få lite ångest över att jag inte är trött eftersom jag har körlektion klockan åtta imorrn. ÅTTA. Det är ju sjukt. Fanns inga anadra tider så jag fick ju ta den då.
Sen kommer jag inte kunna köra på flera veckor för alla tider är tagna och jag har inte kunnat boka några eftersom jag inte fått nåt schema från jobbet än.
Jaja, så kan det väl vara!!

Jag längtar iallafall till den dagen jag väl tar mitt körkort. Det ska bli så skönt. Jag har ju ingen bil i den här stan men när jag åker hem på besök så kan jag faktiskt få låna en bil själv istället för att bli skjutsad och hämtad.

WOW!!

Ja, vi har ju vart i linköping då. Det var en liten minifestival ute vid universitetet/folkhögskolan där det var många band som spelade. Jesper och Piraterna gick på vid halv sju typ och spelade nog i en halvtimme. Det gick jättebra! Det är så kul och se honom på scen.
Han gjorde en låt till mig för snart 2 år sen som han körde. Och den låten presenterade han med "Den här låten är till kvinnan i mitt liv". Åh, det var gulligt. Då blev jag glad!

Linköping nästa

Nu sitter jag här med nymålade naglar och försöker mig på att skriva et inlägg. Vi är snart påväg till Linköping för att titta på Jesper när han ska spela. Det ska bli väldigt roligt faktiskt. Håller på och laddar kameran i sista minut nu för att ha den i högsta hugg. Får nog se till att få upp nån bild här sen iallafall.
Ha en bra dag allihopa!!

Tillägnat Madde

Idag när jag hade slutat jobbet så gick jag en sväng på stan för att fördriva lite tid. Och när jag går inne i Domino så stöter jag på Madde. Hittade henne via hennes blogg. Den kan ni hitta till på http://maddepladder.blogspot.com/.
Vi har bara setts en gång innan men det är så sjukt för även fast vi liksom inte känner varandra så har vi nåt så stort gemensamt så att det finns så mycket att prata om. Sen följer vi ju varandras bloggar så det känns som om man känner varandra. Det är en konstig känsla tycker jag. Men det känns ändå skönt att kunna prata öppet och få ventilera lite om stomin på ett annat sätt än vad man gör med sina vänner. För de förstår inte riktigt på samma sätt som hon gör. Hon är sådär engagerad som man nästan önskar att man vore.
Jag vill ju göra det bästa av denna situationen som jag är i. Man kan ju hoppas iallafall att man kan hjälpa och synas.
Har faktiskt börjat kolla efter en bikini på stan nu istället för baddräkt. Jag läste på en annan blogg där en tjej som kallar sig Virrhuvet skrev om att stomin inte ska få ta över ens liv.(Får nog ta o länka till hennes blogg i nästa inlägg)
Man ska fortfarande kunna leva som man vill. Och jag vill leva med bikini. Så jag tänker ge det en chans.

Det jobbigaste jag tror kommer bli är alla blickar. Tycker inte riktigt om när folk tittar på mig utan jag vill kunna göra saker utan att folk glor. Men det blir definitivt en erfarenhet och kanske lär jag mig nåt nytt om mig själv!!
Så hejja på mig nu... För snart är det badsäsong!!!!!

Vill också göra nåt sånt

Åh, idag har jag vart ledig. Jag sog länge, för en gångsskull. Det var jätteskönt. Sen på eftermiddagen gick jag till fräcka och fikade med Terese. Hon åker iväg till USA nu så jag är lite avis. Det skulle vara skönt att åka iväg ett tag och se lite av världen.
Sen har jag städat. Så nu är det inte mycket kvar av hemmet som behöver bli rent. Jag hoppas bara att nån annan tar tag i det så att jag slipper städa mer. Måste ju ha rent till helgen för tänkte ha lite personalfest här.
Cillidill kommer hit också tror jag så jag hoppas att hon kan vara med. Har inte frågat henne än så det får jag ta och göra. Om du inte läser detta innan, cilla, vill säga :)

Tigerbalsam..

Det ni. Det är så himla bra. Vid muskelont. Tigerbalsam. Men framför allt, vid huvudvärk. Ta en alvedon och smeta lite balsam i pannan och sov. Man somnar så himla gott när man istället tänker på kylan på pannan än värken i huvudet.. Så det kan jag rekomendera.

Mellanstadiedisco

Förfest hos Jonas ikväll. Var mycket trevligt folk och vi spelade ett roligt spel. Sen gick vi ut. Hade velat gå till Hugo men det blev Trappan. Alltså seriöst.. Det är verkligen mellanstadiedisco känsla och väldigt mystiskt folk som är där. Jag och Mathilda satt och tittade på folk och åt lite nötter. Ända tills vi båda kom fram till att det var dags att dra. Så nu sitter jag här. Har fått huvudvärk av den fruktansvärda musiken. Tänkte bli av med den och sen lägga mig för att sova. Ska ju upp och jobba imorrn..
Skulle mer än gärna vara ledig men det får jag vänta med tills på måndag.

Det här är alldeles för sent för mig. Jag orkar knappt vara uppe så här länge längre. Och när vi var ute blev jag så trött så det var bara skönt att det var tråkigt så jag fick komma hem till sängen.
Man börjar bli för gammal helt enkelt.

Söndag = Fredag ?

Ja nu sitter jag här och funderar på vilken dag det är. Kommer på att det är fredag när man hör alla skrikande ungdomar som går förbi ner mot palace eller whatever. Alla krogar ditåt ligger ju så att de måste gå förbi mina fönster.
Man tappar helt kollen på vad det är för dagar när man jobbar. Är inte ledig förrän på måndag så söndag får bli min fredag.

Sen jobbar jag bara 2 dagar nästa vecka ju. Känns sköönt. Men också tråkigt. Tycker det är ganska så trevligt att gå till jobbet nämligen.

P-stav ?

Okej. Nu sitter jag ännu en gång här framför datorn och läser massa om olika preventivmedel.
Jag har ätit minipiller ett bra tag nu men iochmed min operation så tror jag inte att de fungerar lika bra på mig som det annars skulle ha gjort. Det var som nån sa: "Tar man en huvudvärkstablett så är den gjord för att börja verka snabbt och hinner då tas upp i tunntarmen. Men ett p-piller ska verka under 24h och då hinner inte hela tas upp i tunntarmen utan endel i tjocktarmen (vilken jag inte har någon).
Men det känns lite obehagligt det där med en stav i armen. Jag har ju vart med om värre än det men det känns jobbigt att tänka på att de ska sätta in nåt i min arm.
Sen ska det tydligen kosta typ 1000 spänn. Man kan ju hoppas att det ingår i högkostnadsskyddet. Det gör tydligen det i olika landsting så man får väl hoppas.

Jaa, mycket sådana där tankar som irrar runt i mitt huvud...

Kvinnlig kondom

Satt och läste lite på internet igår om olika preventivmedel. Måste ju hålla sig lite uppdaterad.
Det mesta visste man antingen om eller iallafall ha hört. Men jag har ALDRIG sett en bild på en kvinnlig kondom. Och det såg Inte mysig ut alltså. Haha!! Spana in en sån om ni har tid.

Idag har jag nog inte vart med om nåt speciellt spännande som är värt att nämna.
Förrutom att jag köpt en underbar kjol från carling. :)

en härlig dag

Idag har verkligen vart en riktigt härlig dag. Började dagen med att gå upp strax innan åtta för att sedan ta mig ner till en körlektion en timme senare. Det gick väl okej. Är lite för feg på gasen bara men det ska jag nog bli bättre på. Sen gick jag förbi broadway caféet och köpte nybakta frallor som jag gjorde iordning fint och bjöd Jesper på.

Nästa anhalt var till salongen. Skulle fixa iordning naglarna igen. De såg INTE bra ut. Men nu är de vackra igen :)
Målade i en rosa vårig färgton.
Sen gick jag en sväng på stan för att sedan gå tillbaka till salongen för att klippa mig. Och det blev SÅ bra.
I Mars klippte jag ju av mig håret kort och nu klippte jag det ännu kortare. Det känns kanonbra!
Får ta o fixa en bild som jag kan lägga upp!

Sen gick jag hem igen. Shoppade på apoteket och lagade mat. Och då kan jag ta och berätta för er att jag är inte en sån människa som vanligtvis har frukost på bordet färdrig innan ens killen har gått upp och verkligen inte ställer sig framför spisen efter eget intiativ. Det krävs mycket för att jag ska göra det.
Så idag har jag vart duktig!!

Kilon hit och dit..

Jag var inne på toaletten och bytte mitt bandagae på magen då jag kom och tänka på saker så jag fick springa till datorn så fort jag var klar för att få skriva av mig lite..

Jag stog där, utan påsen och allt och tittade på min mage. Vet inte riktigt hur man ska tycka om sig själv.
Jag kommer ihåg några dagar innan jag gjorde min operation i november förra året. Jag och några vänner satt utanför sjukhuset på en bänk. Vi började prata om utseende och hur OFTA man klagar på sig själv. När man har lagt på sig några kilo, när magen är större än vanligt osv. MEN.... MAN SKA INTE KLAGA!!! Det kom jag fram till då. De finns så mycket som kan vara värre. Jag har också vart där. Klagat över de där extra kilona men nu vet jag inte längre om det är de jag ska klaga på eller om jag ska klaga på påsen som jag har på magen.

Jag kan säga att jag är idag nöjd över mina kilon och jag börjar se mig som vacker igen..
Trots allt..!!
Det är så man ska tycka om sig själv!!

So GO FOR IT!!

Jag behöver en vän

Jag är så ensam i den här staden

För ett tag sen gick Jesper iväg. Det jag frågade honom då var "jaha, vad ska jag göra då? Han sa: "Diska, sy, laga mat, sånt som ni kvinnor brukar göra när männen är borta."

Visst, jag satte mig och började lite med några kläder som ska göras om men jag orkade inte ens ta fram symaskinen så det blev bara att jag klippte till dem som de ska vara.
Nu sitter jag här framför datorn igen. Ute är det fint väder, men jag har ingen att gå ut med. Ååhh, så tråkigt!!!
Det är så svårt att få vänner som man kan umgås med när man kommer till en ny stad och INTE pluggar. Jag har bott här i över ett år nu och jag har ingen som man kan ringa till när som helst och bara hitta på nåt. De jag har att umgås med har ju famijer och barn att tänka på så de kan inte riktigt vara lika impulsiva som jag!!
Den tjejen som jag faktiskt tycker mycket bra om och gillar att hänga med flyttade för typ en månad sen så då blev jag själv igen..

Alldeles själv

Sommar....

Det har vart så otroligt fint väder i helgen. Och det bästa av allt var ju att jag var ledig och kunde vara ute. Jag o Jesper hade planerat in en cykeldag i lördags. Vi tog oss ut till Lindö och låg sen på en klippa hela dagen och solade våra halvnakna kroppar. Det var kanske 20 personer på den där lilla klippan som vi var på så det var ju inte så många. Vi var iallafall ensamma på våran sida.

Jag skrev för ett tag sen ett inlägg om badsäsongen. Främst om att jag också vill kunna gå i bikini.
Vet ni vad? När vi låg på den där klippan, det var inte så mycket folk, så tänkte jag att "jag borde ju faktiskt prova". Så av med kläderna och på med en bikiniöverdel med shorts till. Och där låg jag och solade. Folk som gick förbi tittade säkert men det var inget som jag märkte.
Det var en konstig känsla att på nåt sätt blotta sig för de människorna som var där. Men det kändes så skönt att jag vågade.

Det gick sjuukt bra!!

Tror ni jag fixade provet elle? Jaa... De gjorde jag.. Haha.

Jag åkte dit super hyper nervös och mitt hjärta slog så hårt att jag trodde att det skulle hoppa ut ur kroppen.
För det första så åkte jag spårvagn dit, själv, och jag hade aldrig vart där innan så jag var ju nervös över om jag skulle hitta dit eller inte. Men det gjorde jag. Sen var det bara att sätta sig och börja. Frågorna var lättare än vad jag hade trott och efter jag svarat på alla gick jag igenom dem igen. Men jag kan säga att det tog emot att trycka på "rätta provet". Jag räknade igenom och trodde att jag skulle ha 8 fel, men med det skulle jag iallafall klara mig.
När jag rättade så hade jag 63 rätt... Av 65!!!!
Det var helt sjukt vad glad jag blev. Känns så otroligt skönt att det är gjort nu !!

Nu är jag ledig i helgen så det ska bli skönt. Det är ändå mycket man har på "att göra listan" men jag hoppas få Lite tid över till att njuta i solen!!

Så tack för mig!!






Prov var alldeles för längesen man gjorde

Ojojoj... Nu i flera dagar har jag haft en ny "bästa vän". Alltså min körkortsbok. Den har vart med i väskan, i sängen och tillochmed på toaletten. Alla tillfällen då jag inte behövt göra nåt annat så har den vart där. Nu ligger den här bredvid mig men jag har bestämt mig för att ta det lite lugnt en stund för har suttit i fyra timmar konstant nu med både den och framför datorn med tester. Imorrn är det som gäller. Då ska jag skriva. Vi får väl se om jag kutar hem till datorn och bloggar om hur bra jag lyckades eller om jag inte skriver på en vecka för att jag är så depprimerad över att jag misslyckades.
Nej, så hemskt ska det nog inte bli. Det blir ju inte värre än att man får göra om det liksom.

Magen är upp och ner just nu och jag hoppas bara på att jag ska kunna somna om en stund så att jag orkar upp imorrn också. Ska ta mig ut till vägverket. Där jag ALDRIG har varit utan bara fått förklarat för mig vart det ligger. Så bara det gör mig ju nervös. Kommer få åka dit Jättetidigt bara för att veta att jag hittar.
Nåväl, nu är det dags att sluta tänka och focusera på att bli trött...

Körkort?!?

Idag vaknade jag och var så trött. De senaste dagarna har jag sovit middag efter jag kommit hem från jobbet. Även om det har vart vid halv åtta på kvällen. Och idag fick jag inte heller känna mig helt utvilad.
Jag tog det lugnt, städade toan och sådär. Sen gick jag ner till körskolan. Hade körlektion i 80 minuter och efter det satt jag framför datorn i typ 3 timmar och pluggade teori. Kommer verkligen behöva råplugga nu de närmaste dagarna om jag ska klara teoriprovet framöver. Kan ju inte säga när jag ska göra det men det är inte så långt kvar. Håll tummarna för mig!!
Imorrn ska jag jobba hela dagen. Vi har nu äntligen fått en butikschef efter att ha varit utan i flera månader så det ska bli spännande imorgon att se vad det är vi har fått.. Det blir säkert hur bra som helst!!

Natti

Uppdatering för de senaste dagarna..

I måndags efter jobbet åkte jag och Emelie till Eskilstuna. Vi åkte ut till morfars typ sommarstuga och hade det precis Hur bra som helst. Vi hade en solig eftermiddag och åt god mat. Vi gick en lång promenad i naturen och tittade på måånga visippor. Sent på kvällen när det blivit mörkt ute badade vi i badtunnan med bubblor, strålar och diodljus. Så underbart. Vi släckte ner och låg där i badet under den klara stjärnhimlen.
Vi gick och la oss relativt tidigt uppe på ett mysigt loft och sov bättre än någonsin förr.

På tisdagen gick vi upp tidigt och tog oss till Sthlm. Gick på stan hela dagen och hittade mycket fint att köpa på oss. På kvällen firade vi Petter som fyllde år med att sitta på en balkong mitt på fridhemsplan och ta ett par öl. Det var mysigt!!
Onsdagen slappade vi. Åt frukost i vasaparken och åt riktigt god glass.

Alltid när man är i Sthlm så ser man ju iallafall ett par kändisar men de här dagarna lockade fram komikerna. Vi stötte på Peter Magnusson, Björn Gustavsson, Peter Siepen såklart(var i hans sommarstuga), Danny och Martin Stenmark. Det är lite mysigt faktiskt att möte sådana människor man vanligen ser på Tv. Det blir en konstig känsla för det känns som om man känner dem. Haha. Det var veckans bravader.
Nu är det dags att deklarera klart....

RSS 2.0