puh

Mycket jobb är det. Man räknar och längtar efter en ledig dag. Den här veckan blir det på söndag och oj, vad lugnt jag ska ta det. Och hur länge jag ska sova!!
Visst vill jag jobba. Det är jätteroligt. Men en ledig dag ibland vore ju nyttigt också. 
Därför har jag inte haft så mycket tid till att underhålla denna blogg. Jag får återkomma med mer på söndag.

onsdag... Nej, Tisdag var det visst

Jag kämpar med att försöka få iordning på denna blogg. Vi får se när jag har tid att bli klar.. men håll ut!
Jag är förkyld för tillfället. Det är härligt att vakna upp en morgon av att man inte kan andas för att man är så snorig och sen behöva dras med detta tills det förhoppningsvis vill försvinna.. hehe!

Träänaa..

Idag har jag vart och tränat för första gången på många många år. Vi var i simhallen och gjorde 34 längder på 40 minuter. Bra gjort av mig med tanke på att jag har världens dåligaste kondis. Märkte iallafall att det inte gjort nåt ont i magen som jag märkt när jag provat på andra saker, så det här med simning är nog något att börja med.

Såå.. Då har jag ju gått i bikini för första gången på flera år utan att känna mig Extremt obekväm. Jag har svårt för att folk kollar sådär mycket på en och rynkar lite på ögonbrynen. Av vilken anledning vet jag inte men magen min är ju inte så snygg.
MEN... Jag tänker inte låta min sjukdom styra mig utan gör det jag vill, sen får jag väl ta konsekvenserna efter det.

Idag har jag min enda lediga dag denna vecka. Det är mycket jobb just nu. Så det är skönt att vara hemma och få lite gjort, typ damsuga som jag inte hunnit på flera veckor. Ja, okej, jag sitter här.. Men nån paus på dagen måste man ju få ta! =)

RSS 2.0