Men ååå... :)

Jaja men visst. Jag har vart lite dålig med bloggandet nu de senaste  dagarna men jag har ju faktiskt vart ute och rest.  Knapparna på denna dator jag sitter vid fungerar VÄLDIGT dåligt så det blir faktiskt en ordentlig uppdatering imorrn. Glad Valborg!!

Molnig dag!

Nu sitter jag här vid köksbordet. Har precis käkat frukost. Emelie är på besök och imorrn drar vi upp ill storstan!!
Igår var vi på tatueringsmässan här i norrköping och blev så taggade.

Idag var iallafall tanken att vi skulle gå och fika på färgerimuseet men gå runt strömmen men tittar man ut genom fönstret så är det en sån dag som man bara vill sitta inne och äta choklad. Det är 15 grader ute men ingen sol syns till så det är ju jättetråkigt, och speciellt när man är ledig.

Dags att komma på nåt att göra denna tråkiga dag...

Överansträngning ??

Jaa, det kanske är som ni säger. Överansträngning.. Det är ju trots allt inte en lugn stund i kroppen varken på jobbet eller hemma.
Jag vet att jag borde ta det lugnare men det är så mycket man behöver göra. Ja jag vet inte. Det är väl bara att kämpa på så får jag se hur länge jag orkar.

Idag har jag iallafall sovit länge och tagit det lugnt. Var nere och hade dubbellektion på körskolan men det är det enda jag gjort idag. Jag gick hem och satte mig i soffan och klunkade i mig massa fanta. Nu mår jag bra igen. Så imorrn ska jag tillbaka till jobbet och kämpa på igen.

Klockan börjar bli mycket och jag är trött. Blir nog en dusch och en bandageombyte nu... Tack för mig!

Ambulansåkning idag

Jaha, då står man på jobbet. Klockan är väl lite innan 18 skulle jag tro. Plötsligt så får jag en sån fruktansvärd huvudvärk, blir helt svettig men fryser, skakar i kroppen, yrsel och benen viker sig. Jag sätter mig på ett av borden och det blir värsta grejen. Matilda ville både ringa Jesper och till ambulansen men jag sa till henne att inte göra det. Tillslut kommer det in några från Dressman som ligger rakt över och det slutar med att de ringer vakten. Han kommer och han ringer ambulansen på driekten. Sen kommer de och de tar med mig till bilen och in till akuten. Vi fick slut på personal i butiken så Emma fick stänga typ kvart över sex tror jag. Det kändes lite jobbigt att hon var tvungen att göra det pga Mig. Sen har jag ägnat hela kvällen på akuten. Matilda följde med och hon satt bredvid mig och åt riskakor. Grymt taskigt! Hehe.
Sen hade vi ju Bosse också. En alkoholist som sprang omkring i korridorerna och klagade på halsbränna. Till svar fick han att "ja, man får det av att du dricker så mycket!" Men han fick iallafall en liten tablett mot det och sen kom taxin till honom. Sen kom Jesper och bytte av Matilda och vi var där hela kvällen! Kom hem ganska nyss och nu är klockan snart halv 12.

Iallafall så hittade de inga som helst fel. På provsvaren var jag frisk som en nötkärna. Så varför jag fick en sån där attack det har jag ingen aning om. Men imorrn ska jag vila upp mig hela dagen och ta det så lugnt jag kan.

Tack ni underbar människor

Måste börja med att tacka för alla fina inlägg jag fått. De värmer i mitt hjärta!!

Idag har det vart en hel underbar dag. Det har vart så bra väder och sen har jag ju vart ledig. Jag och Jesper åkte ut på en lång cykeltur och utforskade Norrköping och den avslutades med en våffla på Färgerimuseét. Bästa fiket på soliga dagar! Det är massa små röda hus och ligger precis vid stömmen. Jättemysigt!
Har körlektion tidigt imorrn sen ska jag sitta ett antal timmar på lörskolan och plugga lite framför datorerna. Det är inte långt kvar nu tills uppskrivningen. Nervöst!!

Jag har så mycket funderingar på det här med stomi och att leva med det. För det första så vet jag ju faktiskt inte hur länge jag kommer at leva med det eftersom min läkare redan börjat prata om nästa operation men är jag verkligen beredd att ha massa sjukhustid igen? Det är iofs ett halvår kvar till hösten men det är ändå så man funderar. Och det här vanliga då med sommaren, kläder och allt som hör till.
Jag har egentligen inte haft någon direkt ånget över det hela nångång förrutom den första tiden efter sjukhuset. Och det kommer hela tiden små saker som förbättrar min vardag. Så egentligen ska jag inte klaga. :)
Det finns så många mer därute som har samma tankar och funderingar som jag över det här med stomilivet. Om ni händelsevis råkar läsa min blogg så skriv gärna en rad eller så. Och om jag får möjligheten skriver jag gärna tillbaka. Jag är så intreserad av att dela tankar och erfarenheter med Er som vet, eller också funderar.

Nu ska jag sluta fundera och sova. Jag läser aldrig igenom mina blogginlägg efter jag skrivit dem och innan jag lägger ut dem så jag hoppas inte att detta blev allt för flummigt.

Jag vill också vara stark

Idag började dagen såå bra. Postgubben kom och så fort jag såg honom så sprang jag ut till brevlådan. Och där ligger den. Räddningen i mitt liv.
Jag beställde för bara ett par dagar sen en "kroppsstrumpa" från Asos. Den ska väl egentligen vara till för att forma kroppen men den håller in stomipåsen och plattar till den på ett så bra sätt att jag började leta längst in i garderoben efter de tajta kläderna som jag inte använt på ett halvår. Och det hade jag på mig på jobbet, och det kändes Hur bra som helst. Känns skönt att änligen kunna ta på sig vad som helst utan att man ska oroa sig för hur mycket det syns utåt. Tack Madde för detta underbara tips!

Jag har läst om människor med stomi som säger att det inte är nåt probem på sommaren alls. De tar på sig sin bikini och går ner på stranden. Det är klart att det syns. Folk frågar och glor, men de tar så lätt på det. DIT vill jag också komma. Det är väl ett mål att vara så stolt över sig själv att man struntar i helt vad andra kan råka tycka. Om man någonsin kan bli så stark i sig själv så är det en av mina stora drömmar. Jag beundrar er som vågar gå i bikini trots vad ni har på magen.
Själv har jag införskaffat mig en underbar baddräkt och fler ska det bli. Dock tittar man ner på magen och känner ändå att det syns lite. ELLER, kommer folk titta ändå, bara för att man går i baddräkt?
Man funderar ibland...

Att våga...

Idasg tog jag mig äntligen modet att gå in och hälsa på Madelene. Det är en tjej som jag först läste ett av hennes inlägg på ett forum, som ledde mig till hennes blogg, som sen ledde till att jag hörde av mig till henne eftersom hon är opererad på samma sätt som mig och just för att hon bor här i samma stad också. Jag kommer ihåg att jag blev helt till mig när jag märkte detta. Och idag hälsade jag på som sagt. Hon var väldigt trevlig och det kändes inte riktigt som att vi träffades för första gången. När man läser om varandras liv och sjukdom på internet så blir det som att man lär känna varandra, om ni förstår.
Det var iallafall skönt att få träffa nån som är likadan som mig. Nån som kan förstå på riktigt.

Annars känns allt väldigt bra just nu. På jobbet idag slet jag inne på lagret med många kilotunga kartoner för att försöka få lite ordning. Vilket jag iofs fick till viss del men min kropp har tagit så mycket stryk så jag hoppas att jag kan resa på mig imorrn bitti.
Jag vet inte riktigt hur mycket jag borde hålla på att slänga runt med kartonger och ansträga mig så mycket som jag gör. Det var ju trots allt inte såå längesen jag opererades. Man vill ju inte råka hålla på så mycket att kroppen tillslut verkligen inte orkar mer.

Madelenes blogg hittar ni på
www.maddepladder.blogspot.se

Sex and the City

Nu sitter jag o kikar på sex and the city. En av tidernas bästa serie. Men jag har aldrig riktigt följt det egentligen så jag vet inte om jag har sett allt detta förr även fast jag känner igen allting!
Men det skulle ju ändå vara ganska scysst att blida omkring och spendera pengar hela dagarna på kläder och restauranger. Skulle passa in på mig perfekt!!

Idag har jag och Jesper "firat" våran 2 års dag. Har vart helmysigt med en liten fin present och mycket kramar. Känns jättebra!!
Nu är det bara till att vänta tills nästa årsdag. Eller det blir nog så att det kommer nån annan dag innan då man kan vara lite extra söta mot varandra. Det är sånt man behöver ibland så man har lite extra uppmärksamhet på varandra än det lilla som är i vardagen.



me and my man




Hu svårt får det va?

Alltså ibland undrar jag hur man ska få tiden att räcka till.
OCH, hur i hela friden man ska kunna planera sin fritid när man inte har nån som helst aning i dagsläget om hur man jobbar nästa månad. Inte en enda dag har man koll på.
Och som jag då, försöker läsa till körkortet, behöver planera in körlektioner innan det är för sent men det finns ju inte ens chans. Jag blir ju galen!
Och har man redan saker inplanerade så vet jag inte om jag kommer att kunna genomföra de sakerna.
Ja, ibland undrar man.....

Vet ni vad ?

Jag har aldrig riktigt kollat igenom vad man kan göra på den här bloggen men nu idag gjorde jag det och såg att man kan faktiskt kolla hur många som är inne på ens blogg. Och nån dag hade jag 70 personer. Hade ingen som helst aning att det verkligen fanns människor som läste om mitt struntprat. Men läser ni detta så glöm inte av att läsa om UC-inläggsdelarna som jag skrev i februari och i mars. De är iallafall de intressantaste. Sen får ni väldigt gärna skriva en rad till mig så att jag kan se vilka ni är därute i cyberspace.
Nu är det Prison Break. Typ världens bästa serie.
Kan inte missa det!!!!

Trött

Inatt var nog fjärde natten som jag inte fick sova ordentligt. Jag har varje natt de senaste dagarna blivit väckt. När man har en karl som går o lägger sig mellan 4-6 på morgonen så är det inte så kul. Man väcks och sen tar det typ en halv timme tills man somnar om. Sen ringer klockan några timmar senare.
Jag är Heelt slut i hela kroppen efter alla sömnlösa nätter.
Började bli sämre med den lilla sjuka biten av tarmen jag har kvar för jag trodde ju att jag blev frisk. Men nu tänkte jag börja med medicinerna imorrn igen. Så hoppas jag att det blir bättre.
Kan ju vara dels därför jag är så trött också!

Men jobbar imorgon sen är jag ledig i 2 dagar. Det ska bli superskönt.
Ikväll ska vi se "40 old virgin". Har för mig att den e ganska rolig!!

Tomt!!

Det börjar bli tomt på jobbet nu. Inte tomt egentligen, men det känns så.
Sara och Cilla är saknade. Det gör ett stort tomrum. Och kära lilla Maria. Att en bebis i magen ska behöva göra så ont att man inte orkar med att arbeta. Jaa ni, det är...



Tomt!

Längesen nu..

Det var några dagar sen jag var här och skrev. Jag har haft flera flera dagar nu som jag har vart så fruktansvärt trött så jag har bara sovit och knappt ätit på kvällarna för att jag inte orkat laga mat.

Min födelsedag var helt kanonbra iallafall. Vi invigde grillsäsongen. Sen hade vi ganska mycket folk här. Spelade lite guitar hero och Twister, dansade och hade jättetrevligt. Vid tolvsnåret gick jag, Jasse och Emelie ut på Hugo. Peter stannade hemma efter sin sjuttis. Haha. Det var så sjukt bra stämmning när vi kom ut på Hugo så det var precis hur bra som helst! Sen fick jag en blockflöjt i present också. Haha.

Jesper kom hem i måndags också. Känns skönt att inte behöva vara ensam igen. Av honom fick jag bland annat Moneybrothers senaste skiva. Den är ju superbra. Har haft den på jobbet så jag visste ju varenda låt men den är bra ändå.

Arbetar heldag imorrn så nu får det nog bli sängen nästa............!

Födelsedag ju

Åh, idag är jag såå trött. Har jobbat 8 dagar i rad nu och det har jag inte gjort sen i oktober typ innan jag blev sjukskriven. Så jag känner i hela kroppen att jag jobbat för mycket. Men nu är jag ledig i 4 dagar så det ska bli jätteskönt.
Fyller ju år imorrn också så ska ha en stor födelsedagsfest så sitter och knåpar lite med det där så att det ska bli den bästa förfesten någonsin..
Snart kommer lite vänner hemmifrån också. Emelie, Jasse och Peter. Det är jätteroligt att de kommer för den här helgen vill man inte missa.

Mycket att göra...

Hela veckan har vi vart alldeles för lite folk på jobbet så nu ligger man efter i det mesta. Känns väldigt jobbigt faktiskt när man inte får allt man vill få gjort gjort. Men men, hoppas det rätar upp sig snart.
Idag på min lediga dag har jag arbetat ändå och sen haft körlektion. Fick motorstopp mitt i en sån där avsmalning på vägen. Kändes lite jobbigt.

Imorrn ska jag också jobba. Tvättid mellan 7-12 först. Hemska tider! Sen på kvällen ska vi på Boban Markovic. Det kan nog bli Grymt!

RSS 2.0