buggelibugg

Idag har jag haft så otroligt ont i ryggen. Det sätter sig på högersidan i länden och det gör ju så fruktansvärt ont. Har jobbat hela dagen så att nu få sitta i myskläder i min soffa är ju guld värt!

För att prata om nåt helt annat så sitter jag o lyssnar på Arvingarna. Jag är så sugen på att gå ut nånkväll. På en folkpark eller liknande, lyssna på dansband, ta en öl och bugga! Alla mina vänner har tittat snett på mig när jag kommit med idén, men de jag var med i söndags var helt tvärtom. De skulle jag faktiskt kunna få med mig. Så nu måste jag hitta nåt perfekt att gå på och sen bara dra ihop alla och gå dit =)

åh...

EN månad kvar till julafton. Det är ju helt sjukt. Det känns som om jag säger samma sak varje år. Men detta året har verkligen gått hur fort som helst. Det har hänt så otroligt mycket. Jag får dra nån slags härlig sammanfattning sen vid årsskiftet :)

Jag har äntligen vågat slänga mig in i nåt som involverar känslor. Så... Wish me luck!
Jag är lycklig. Får se hur länge det håller bara!!

sjuk sjuk och åter sjuk

Igår skulle jag slutat med penicillinet för halsflussen.
I förrgår gick jag in på akuten för magont och kom därifrån med penicillin för urinvägsinfektion. Så så kul har jag det just nu. Jag hann inte avsluta den första kuren innan den andra fick ta över. Jag får inte ta vaccinet när jag har bakterier i kroppen så hela den processen skjuts fram också. Så det skulle ju inte förvåna mig att när jag är klar med dessa tabletter om 7 dagar att jag åker på svininfluensan också...

härliga lördag !

Jag är hemma från Sthlm. Jag har verkligen märkt hur mycket jag tycker om att bo i Gbg. Det finns verkligen ingenting som slår det. Så, bara så ni vet så kommer jag nog stanna här ett tag!
Jag började jobba i fredags efter en ledig vecka och är inte ledig igen förrän en dag på torsdag. Så nu är det mycket arbete som gäller. Det är kul att hålla igång men det är skönt att vara ledig också =)

Förövrigt funderar jag mycket på det här med ensameheten. Jag har varit singel nu i 9 månader. Wow, det känns som en evighet. Jag har trivts jättebra och det är väldigt skönt på ett sätt att vara ensam. Men jag tror inte att jag är född till det. Jag behöver vara med någon. Jag tänker verkligen inte stressa in i nånting men det är klart att man tänker långt när man träffar nån som kan vara tänkbar! Vi får se när min prins dyker upp!!

första resan...

Första resan själv sedan operationen har jag gjort idag. Jag har inte suttit på tåg på flera månader. Jag var väldigt nervös eftersom resan var på 5 timmar. Visst, det är väl inte så farligt att gå på toa på tåg. Men man vill ju inte sitta där hur länge som helst. 1 gång räckte. Den andra gången tog jag när jag väl kom fram inne på stationen. Jag undvek att äta så jag var ju sjukt hungrig när jag väl kom fram, men det fick det vara värt.
Så i det stora hela gick det bra.
Jag har haft en kanondag men god mat och fika på stan med min kära fru som jag inte träffat sen hon var nere hos mig på sjukhuset. Och matlagning blir det just nu hos Maja som också är superkul att träffa igen =)

Tågresa =)

Jag satt på tradera nu på morgonen och försökte få tag på en tågbiljett. Men jag blev så nervös så jag fipplade bort det där totalt. haha. Jag fick iallafall tag på en annan biljett så nu om 2½timme drar jag till storstaden i en vecka. Det ska bli väldigt härligt =)

Musik

Jag älskar musik. Jag skulle Aldrig kunna leva utan det. Jag sjunger och spelar ju ibland när jag har tid men framförallt så lyssnar jag. SÅ mycket. Gammalt som nytt. Det värsta är när man lyssnar på nåt som påminner om Nån. Iallafall om det är passerat.
Så är inte fallet ikväll. Låten går på repeat och jag tänker bara på en person. Det är mysigt. Så länge man tänker på det på ett bra sätt. Så....är det ikväll!
Jag är glad!

ilcohelgen!

Fick nyss ett mejl som inleddes såhär:
"I år har vi haft ett jättedrag på platserna inför den kommande träffen i slutet av november vilket är jätteroligt."

Det låter som att vi blir ett lite större gäng än förra året vilket känns jättekul. Det är så härligt att få träffa människor i liknande situationer. Jag ser fram emot denna helg. Jag o Helena ska åka tåg tillsammans också så det blir nog hur kul som helst =)

RSS 2.0