Ilcohelgen i full gång men snart slut.

Idag har vi haft en kanonbra dag. Det började med frukost vid 8.00, lite tidigt för min del men det var det värt. Sen har dagen varit full av teamövningar, pingisspelande och gemenskap. Vi hade Bitte Appelqvist på besök som föreläste för oss om otroligt bra saker. Mycket om hans egna upplevelser och händelser i hans liv men mycket tänkvärda ord om människan och hur vi lever och uppfattas.







Jag håller även på att försöka sortera upp min blogg i olika kategorier då jag vill att de som läser min blogg av en anledning, att läsa om just min sjukdom inte ska behöva läsa all annan skit som jag faktiskt brukar skriva här också. Det kan ta några dagar innan det är klart men det är på gång att bli lite uppstyrt här iallafall.
Hoppas ni alla har en lika bra helg som jag har!

Dålig torsdag... Ja!

Idag har jag haft en dålig dag. Jag har varit arg och irriterad och skickat sms till en viss person som jag varit lite irriterad på. Funderat och dragit förhastade slutsatser. Vilket i och för sig resulterade i att jag blev tillsagd att ta det lugnt och tänka på annat istället. Och det är fan rätt!
Det är ingen idé att gå runt och vara arg för det är bara jag själv som råkar illa på det.
Så imorgon ska jag vakna utvilad och glad och se allt från den ljusa sidan!

Jag har vart på så bra humör och glad konstant ända sen årsskiftet så det var nog dags att få vara arg för en dag. Men jag gillar det inte!

Kan bero på att jag har haft riktigt dåliga nätter den senaste tiden. Jag har drömt hemska saker som jag vaknat av och behövt springa på toaletten otaligt många gånger per natt. Så man får ju inte alls den sömnen man behöver. Allt har gått så bra efter operationen men nu verkar det som att jag får smaka på lite dåligt också. Jag hoppas på denna natten som kommer att jag får sova mina åtta timmar utan att vakna. Eh, wish me luck!

Bikiniii...

Har fått för mig att jag vill åka någonstans i helgen och bada på nåt äventyrsbad så försöker styra upp det. Och med det menas att man måste ha på sig nåt att bada i. Så jag letade fram mina gamla bikinisar från över 2 år tillbaka som jag inte har använt sen dess pga stomin. Jag har ju bara använt baddräkt och bikini med extremt hög trosa så nu känner jag att jag inte vill göra det längre.
Dock kände jag mig inte så jävla snygg i den där bikinin heller med alla hemska ärr på magen. Är det inte det ena så är det det andra.

Jag tycker om mig själv. Det ska jag inte säga emot. Men nu när det blir en sån situation där man visar upp sitt sjuka jag så blir det lite känsligt.
Jag ska ta mig en sväng på stan imorrn och se om jag hittar en ny bikini. Kanske känns det lite bättre då!

sovaa..

Ikväll när jag går och lägger mig ska jag stänga av mobilen och inte ställa nåt alarm. Jag behöver sova och få vara ifred utan att vakna av ett samtal. Det ska bli otroligt härligt =)




Ina.. Du får gärna skriva din mejl till mig så vore det jättetrevlig att få skiva lite med dig. Det är alltid skönt att ha kontakt med såna i samma situation som sig själv.

Men vilken film då...

Har suttit här hela kvällen och kikat på "Åter till Cold Mountain". Jag har faktiskt aldrig sett den innan. Men vilken film. Jag brukar för det första aldrig gråta till filmer men hua.. Tårar har det vart ikväll.
Kärlek, kärlek... Jag saknar sån där riktig kärlek. Jag vill ha det som det är på film. Inte att min man ska dö. Men den där längtan efter någon som de har till varandra.

Sjukt bra film. Mycket bra tankar!!

RSS 2.0