Thinking

Jag har briljanta ideér i mitt huvud.
Jag har sjukt bra saker som jag vill göra.
Jag velar dock endel.
Men snart hoppas jag att jag kommit på vilket det blir.
När ska man orka ta tag i det?
Jag ska låta det ta den tid det tar.
Men jag tänker på det mycket...

Odd day...

Idag är det Måndag. Då vet ni vad som händer...
Pingisklubben såklart. Det är nya stammisgrejen för min del. Så jag sitter och smuttar på en öl för att snart dra mig ut.

I övrigt har jag haft en bra dag. Har vart i Långedrag, Fiskebäck och alla möjliga olika ställen. Det är alltid roligt att se nåt nytt. Träffade en snubbe i lördags som helt enkelt hörde av sig idag. Det var sjukt trevligt. Haha, jag fick tillochmed träffa hans pappa. Vi har redan kommit långt i vårat förhållande.
Nej, inte så men det var väldigt roligt iallafall när han var tvungen att göra ett ärende åt sin pappa och jag bara råkade vara med honom då. Så ja, så fick det bli!! Konstigt men kul...

Ännu mer bra helger...

Så sjukt klockren kväll igår måste jag säga.
Vi var på Pustervik, en förfest med bara okända människor, sen pustervik igen. Det var bandspelning där igår. Phosphorescent hette de. Väldigt bra ska jag säga. Så kolla upp det.
Jag och Maja som är proffs på att få det vi vill också lyckades ju självklart stå längst fram på konserten och få tillräckligt mycket ögonkontakt med killarna för att de efter konserten kom till oss och dansade hela natten.
Vi satt i deras loge och fick lite bubbel men mesta delen av kvällen ägnade vi på dansgolvet. Så sjukt roligt!

Jag har bara haft så underbara kvällar det senaste så jag blir lycklig bara jag tänker på det. Imorrn blir det pingisklubben. Det är måndagar som gäller nu för tiden =)

Ja, jag krockade med en fågel..... utan bil alltså!!

Hahaha, jag skrattar mig in i detta inlägg för det är ju egentligen huur kul som helst.
Igår hade jag ganska bråttom till min spårvagn för att komma i tid till jobbet så jag tog mina saker snabbt i handen och började springa till spårvagnen. Efter några snabba sekunder sprang jag runt husknuten och möttes av nåt minst sagt överraskande. Jag krockade helt enkelt med en fågel. Han hade nog lika bråttom som jag för han hamnade mitt i ansiktet på mig. Haha...
Med ett litet sår under ögat och ganska förvånad över vad som precis inträffat så fortsatte jag min springtur till vagnen. När jag väl satt där så satt jag och fnissade för mig själv med tankar om det var nån som såg det som hände. Det måste ju ha sett hur kul ut som helst.
Det kunde gått riktigt illa eftersom hans näbb hamnade 2 cm från mitt öga, men som tur var gick det bra. Riktigt kul iallafall.

Nu sitter jag hos vänner. De ska ut ikväll. Jag ska nog med en sväng tror jag men blir tidig hemgång så jag orkar med jobbet och eurovision imorrn. Sen får vi se vad som händer.. Det är alltid lika spännande kan jag lova..

Stand up =)

Idag har jag vart på stand up.  Första gången faktiskt och jag hade hur kul som helst. Det var några lokala komiker här från Göteborg. Där fanns riktiga guldkorn och minde bra guldkorn också, men det var bra. Sen var David Druid och Björn Gustavsson där också. Och jag kan säga att jag är väldigt svag för Björn. Jag kan youtuba honom hur mycket som helst och får inte nog för han är så sjukt rolig. Nu har jag iallafall fått se det in real life så det känns gött =)

En bra kväll helt enkel, annars har jag inte så mycket mer att bjuda på. Nu ska jag lägga mig i min varma härliga säng och få lite behövlig sömn. Imorrn blir det jobb, och det är nog bara det som händer..

Så gick dejten...

Ja, för det första så blev jag ju lite försenad eftersom jag valde att åka hem efter jobbet för att fräsha upp mig. Men det gjorde inget. Han tog en promenad och lyckades hamna vid ullevi innan jag kom iväg. Så jag tog vagnen dit, vilket inte är så långt från mig, hoppade av där och vi träffades.
Sen tog vi en promenad in mot avenyn, hittade en mysig ställe där vi satte oss på uteserveringen bland massa kuddar i en mjuk soffa med ett glas vin, som senare blev till två glas. Vi pratade och hade jättetrevligt. Ett tag senare fylldes stället med folk och vi hamnade mitt i ett stort gäng som vi började socialisera oss med. Det var ganska roligt faktiskt.
Vi satt och försökte lista ut människors yrke. Vi lyckades gissa rätt på endel iallafall.

När vi kände oss klara där en stund efter tolv tog vi ännu en promenad ner mot operan och gick längst kajen. Det var väldigt trevligt må jag säga. Gick dock sönder mina fina klackar då de gick ner mellan kullestenarna. Men det fick det väl vara värt antar jag.
Det slutade med att vi gick till centralen. Vi gav varandra en lång varm kram och sa att vi skulle höras snart igen. Sen hoppade jag på min vagn och åkte hem med ett leende på läpparna...

what... blev lite jätteförmycket nu...

Nu har jag vart på mitt läkarbesök. Det var liksom goda nyheter. Det såg såpass bra ut att en operation är aktuell så jag blir inbokad på att göra en IRA i Augusti. Det är ju det här jag har längtat efter såå länge. Jag har hela tiden pratat om det och nu när det är så nära inpå så gråter jag så fort jag tänker på det. Jag blir rädd. Samtidigt sjuk glad....

Men då var det ju det här med USA resan som är tänkt i Oktober. Vadå, ska jag skita i den? Ska jag åka iväg ett år innan jag gör operationen? Ska jag göra den innan jag åker och chansa på att jag blir såpass frisk så jag kan åka iväg?
Nu snurrar tankarna som bara den. Jag känner mig ju ändå relativt frisk just nu. Kanske ska man åka iväg först? Men då får jag gå med denna påsen i 1½ år till. Vad vill jag? Jag vet vad jag vill. Jag vill både och. Men vettefan vilken ordning jag ska välja det i. Mitt huvud är inte OK just nu!!

Mycket på en gång..

Jag ska säga det att jag har aldrig vart så nöjd med smink som jag är med min nya älskling, mitt puder. Visst har jag använt mycket bra grejer men detta slår nog allt. Total Finish från Kanebo. Det kan jag rekomendera. En liten söt dosa med foundation och puder i ett.

Idag har jag iallafall börjat jobba igen. Vart en kort dag men det var skönt att komma tillbaka. Orkade dock inte ge 110% men skönt att komma ut lite ändå. Imorrn blir det också en kort arbetsdag, 15-20. På förmiddagen ska jag bege mig till Östra där jag är inskriven nu och träffa ännu en ny läkare. Förhoppningsvis kommer de med goda nyheter men man vet ju aldrig. Jag har hört så mycket från att jag är så sjuk till att jag inte alls är så sjuk. Så nu får vi se.

Efter jobbet ska jag ju på dejt också. Jag är väldigt chockad över mig själv av sättet som jag fick honom att få mitt nummer men den smaskiga detaljen håller jag faktiskt för mig själv. Jag vet inte vad vi ska göra men vi ska ses iallafall. Jag är sjukt nervös. Har redan lagt fram alla kläder och sånt jag ska ha på mig så att jag inte börjar vela imorrn. Haha, jag har ju aldrig gjort nåt liknande. Nervös.
Jag ska till min kära Linn i Skara på lördag så jag kanske inte kan uppdatera från dejten förrän söndag eller nåt. Men jag ska försöka innan, om det finns nåt värt att säga om det..

Tisdag va?

Idag har jag faktiskt tagit mig utanför dörren. Jag var hos mitt ex, drack kaffe och hämtade ännu mer grejer som jag hade glömt. Så nu börjar jag få hit allt. hehe.
Sen var jag inne i stan. Köpte puder för dyra pengar så nu hoppas jag att jag ska bli nöjd med min hud för en gångsskull. Men jag har provat det och jag vart supernöjd. Det är bra att unna sig såna saker när man har pengar. Eller??

Annars mår jag bättre idag. Imorgon vill jag också göra nåt. Nu börjar jag bli less på att sitta inne. Torsdag ska jag jobba. Eftermiddag-kväll så det är skönt iallafall. Sen fredag blir det läkarbesök och jobb. Hoppas det blir ett bra besök på das hospital..

Lycka

Jag är slapp. Sjukt slapp. Idag har jag legat i sängen hela dagen. Förrutom när jag käkat en macka eller två och vart på toa. Nu ligger jag fortfarande i sängen efter att ha vart och borstat tänderna. Nu är det dags att sova.
Kul att man hela dagen ligger i sängen och väntar på att det ska bli natt så man kan släcka lampan och somna där man tillbingat sin dag. Jag gillar´t. Men det är ganska långtråkigt. Jag är inte sån som njuter av att vara hemma hela dagar och vara sjuk. Jag hittar på saker hela tiden. Kanske behövde jag lite egentid egentligen?!
Jag har iallafall haft mycket tid på mig att tänka över saker och ting och kommit fram till väldigt bra saker. Så det är ju skönt att få lite ro i tankarna genom att ta bort endel av dem.

Det är singellivet som gör det. Det är det som gör att det är mycket tankar som far runt i huvudet på mig. Ärligt talat så kan jag ju nästan inte gå utanför dörren utan att spana. Det finns ju så sjukt mycket snygga killar i den här staden, det kan jag lova. Så jag lider ju inte iallafall.

Annars börjar jag vänja mig vid att vara ensam. Det finns ingen jag behöver ringa dagligen och det är väldigt skönt. Jag är ju iofs inte ensam egentligen. Jag har mina roomies, mina vänner, min familj och alla jag behöver. Men jag är ensam i själen. Inte så att det gör ont, men den är lite tom.

Jag ska faktiskt inte klaga för jag är så lycklig. Det är ett leende konstant på mina läppar och det ser alla som ser mig. Det är såhär det ska va !!

Lite blandat inlägg det här märkte jag. Men som sagt, lite utdrag av alla de funderingar och tankar jag haft under dagen. Nu ska jag faktiskt sträcka mig efter lampknappen och sova!

Nostalgi

Åh, vad man kan längta tillbaka till saker som har vart och hänt i sitt liv när man sitter och tittar på gamla bilder. Jag är totalnöjd med livet som det är just nu, det är inte det. Men jag saknar fan Norrköping ibland.
Speciellt nu när det börjar bli vår. Jag kommer ihåg våren där. Den är bra. Människorna är bra.
Tiden jag hade där var iallafall hur bra som helst.

Jag hittade förresten den här bilden. Jag och mina roommates sista dagen innan jag och Jesper flyttade därifrån. Vi ser änna lyckliga ut.... =)



Jag och Norrköpingsgänget såklart =)

Måndag

Ja, då ligger jag här i min säng. Har legat här sedan halv tolv igår kväll. Det är väldigt länge. Har vart uppe och försökt få i mig lite mat och hämtat nytt vatten ibland men annars är jag sängliggande. Det är soligt ute men jag har bara orkat ta mig till balkongen ett par gånger.
Jag skulle behöva städa mitt rum. Det är total kaos kan jag lova. Men det orkar jag inte heller. Jag ligger mest och svettas och fryser vartom.
Det värsta är att när man är sjuk på det här sättet då man kan smittas så är det ingen av ens vänner som vill komma hit och vara social, eller ge mig lite mat för det orkar jag inte ordna själv. Så man är helt ensam. Bara ens roliga vänner på facebook som man kan kolla igenom. Jättekul. Haha.

Jag håller iallafall modet uppe och är på ganska bra humör ändå trots sjukdom. Ja, jag är glad. Ringer nån så försöker jag prata ända tills rösten sviker och skrattar så mycket jag kan. Det är ju härligt iallafall.
Jag ska på dejt i veckan, eller ja... Jag sköt fram det eftersom det är som det är, men önska mig lycka till..

Sjukling..

Inte klarar man sig från att vara sjuk alltså. Det är ju helt sanslöst.
Var på akuten idag för jag har så fruktansvärt ont i halsen. Halsfluss, hosta, snuva och allergi. Allt på samma gång. Så det blev ett dyrt besök på apoteket för att komma hem med massa olika mediciner för alla olika sjukdomar.
Så nu har jag en påse full med massa häftiga saker som man ska knapra i sig flera gånger om dagen.
Plus mina vitaminer och andra mediciner för min tarm. Nu måste jag ju börja skriva upp så jag inte glömmer bort nånting.

Min plan är att ligga hemma och kurera mig några dagar. Hatar att ligga hemma och vara helt isolerad. Det finns ju ingen av mina vänner som vill träffa mig heller när jag är smittbar liksom. Så här kommer jag att bo, i min ensamhet, på internet. Får väl se hur mycket inspiration jag får till ett och annat inlägg här. Haha!!

10 dagar och ingen alkohol under tiden. Det blir tufft. Älskar ju att dricka öl i solen.
Hann iallafall med en sista utekväll igår på ett tag då. Skoldisco på Röda Sten. En klockren kväll med mig och Maja och massa dudes. Det är härligt =)
RSS 2.0