Fett

Ikväll har jag haft en riktigt Möskväll alltså. Pizza, cola och choklad. Känns inte så nyttigt att dra allt det onyttiga på samma gång. Men det var jag värd.
Skulle beställa tåg tills imorrn förrut. Och det fanns inte kvar en enda biljett på nån avgång. Så det får bli hemresa på måndag istället.

Jag är så råförkyld. Näsan är helt täppt och nysningarna kommer titt som tätt. Usch, såhär vill man ju inte må på sin semster. Blä för förkyldningar!!!

Spaghetti och köttfärssås

Alltså, finns det nåt bra sätt att hacka lök på?
Jag är dunderförkyld och så skulle jag ställa mig och hacka lök. Det började rinna från både ögon och näsa så det blev till att stoppa in små papperstussar i näsborrarna och sen med helt tårfyllda ögon försöka hacka den där himla löken. När det inte gick att hålla ögonen öppna så stog jag där med kniven i högsta hugg med stängda ögon. Kändes inte så säkert. Ja, så är det när man är förkyld och mycket känsligare än vanligt.

Idag har jag jobbat. Det var kul. Sen har jag haft tvättid nu ikväll så det luktar ljuvligt i min lägenhet. Nu ska jag kolla klart på "Smekmånaden".

X2000

Nu är jag på väg mot Norrköping igen. Det har vart en himla flängande på mig och mer blir det. Men det kan det ju vara värt. Idag åker jag första klass så nu kan jag använda min dator även på tåget. Gratis också. Haha, så det kändes ju bra. Denna biljetten var inte så mycket dyrare än andra klass biljetten så det fick bli lite lyx idag :)

De senaste dagarna har jag vart hemma i mitt gamla tjejrum och rensat bland en massa gamla saker. Det var faktiskt riktigt roligt men det är jobbigt när man inte vill göra sig av med allt som man egentligen vill bli av med. Det finns så mycket som man har minnen av och det vill man ju ha kvar, även om man aldrig kommer att ha nytta av det!

Hela helgen nu kommer jag att vara hemma i den stora tomma lägenheten. Sen åker jag tillbaka till västgötaslätten igen. Sen är det ju faktiskt så att jag ska på Bruce Springsteen nästa helg. Det känns riktigt gött!
Nej nu ska jag se vad mer man kan roa sig med i denna vagn med härliga säten och gott om plats.

Götene igen

Japp, då sitter jag hemma hos far igen. Vi tog oss hem ifrån Piteå imorse. Vi åkte vid nio tiden på morgonen och kom fram nu ikväll vid elva. Det är så jobbigt att åka bil så länge. Men det var det värt för det har vart en kanonbra helg.
Vi kom upp i fredags morse och då gick vi i princip o la oss för att sova lite grann innan midsommarfirandet skulle börja. Det roliga med den här resan var att ingen av Linns vänner eller familj visste att hon/vi skulle komma upp så det blev en stor överaskning på midsommaraftons morgon. Det kan jag lova!

På kvällen var vi i en sommarstuga. Vi åt god mat tillsammans med Linns släkt typ. Det var mycket trevligt men jag var så sjukt trött, vilket iofs kan förstås, att jag inte orkade vara så social emellanåt.
Lördagskvällen var vi på 1906 och dansade. Pappa Peter och lillebror Robin på 17 år kom senare på kvällen efter matchen och det var ju faktiskt kul med tanke på bådas åldrar. Hehe!
Söndagen var lugn. Såg film på kvällen och sen vid 1-tiden på natten så såg jag att Braveheart började så iallafall jag var ju tvungen att sitta och titta på den. Sen vaknade jag på morgonen med tv:n på och slutet hade jag missat.

Jag är nöjd med helgen. Har träffat massa roligt folk och självklart Linns familj som jag tycker är så fruktansvärt skön.

På fredag ska jag jobba igen så då tar jag mig tillbaka till stan på torsdag såklart.

Midsommar i Piteå och dålig uppdatering

jag bara far och flänger hela tiden så jag hinner inte svara på nå inlägg eller skriva några själv heller. Så nu är jag iallafall i Piteå tills på måndag. Sen är jag i Skara ett tag. Sen får det ta o bli ett riktigt bra inlägg så jag tar ikapp lite tid.

Ja, Piteå förresten. Vi bildade upp hit. Vi åkte kvart i åtta på kvällen och var inte framme förrän halv tio på morgonen dagen efter. Så sjukt jobbigt. Ja, usch. Är jobbigt bara jag tänker tanken att vi ska åka likadant på måndag. Nej, nu måste jag gå igen.

Kort uppdatering

Igår kom vi hem efter två dagar på västkusten. Det har blåst mycket men hittade man lite lä så var det jättevarmt och skönt i solen så lite bränna har jag fått iallafall :)

Sverige vann fotbollsmatchen. Det var ju hur bra som helst. Vi satt på en pizzeria i lysekil och såg på den.
Nu snart ska vi kolla på studenten här i vara och imorrn är det i skara. Sen får vi se vart helgen tar vägen om det blir i skara eller i sthlm. Är lite sugen på WTAI nämligen. Men men...

Ont om tid nu men mer om allt senare!!

Norrköping - Skara

Men nu har jag iallafall hittat mina balleringaskor. De låg i bilden som vi åkte i till kiss konserten och det var egentlien det jag visste men han som har bilen sa att de inte var där. Tillslut hittade han dem under sätet. Långt under.

Nu har jag äntligen åkt hem till mina trakter igen. Jag åkte tidigt i lördags och det var jättejobbigt men tanke på fredagens bravader.
Den stora personalfesten var hur kul som helst. Alla(eller ja, de flesta) hade sverigetröjor på sig och allt inne i den stora lokalen gick i gult och blått. Det var supergod mat, generöst med gratis dricka, bra underhållning och trevligt sällskap. Så iallafall jag hade hur kul som helst. Och mycket bilder blev det så akta er ni som var där för de kanske kan dyka upp nånstans.
Idag har jag njutit av solen på flämslätt och nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Ska förmodligen åka ner till lysekil imorrn i några dagar och njuta ännu mer av solen. Det blir bra. Älskar semestertider :)

Får väl se när jag har tillgång till datorn nästa gång men då kommer iallafall mer uppdatering.

Igår när ... (ett äldre inlägg jag hittade i utkastet)

Igår när jag skulle logga in på bloggen ne, då gick det inte för den skulle ju flyttas. Men nu är jag här igen
För några dagar sedan försvann mina svarta ballerinaskor som jag laddat upp med nu inför sommaren men nu är de helt borta. De finns inte nånstans, och inte finns de kvar att beställa heller. Det är ju så sjukt irriterande.

Igår var jag ute och provade min kamera lite. Jag har inte hunnit förstå mig på alla inställningar som finns så jag tog bara kort rakt av typ men det känns ändå som att det blir riktigt bra bilder härifrån vackra Norrköping.

Och idag har jag så sjukt ont i fötterna. Jag tror att jag borde köpa nya fötter snart för de här håller på att ge sig. Efter en arbetsdag har jag så ont så jag orkar inte göra nåt annat än att sätta mig ner när jag kommer hem..
Nu ska jag iallafall ner och titta om det finns nån tvättid idag eller imorrn. Men det lär det ju inte finnas... 






                                      




Soliga sommar

Jag har fortfarande inte hunnit lägga in bilderna från kameran på datorn, Men det kommer att komma bilder så småningom!

Idag har jag haft en sån där dag när man bara behöver göra massa saker. Men roliga saker. Jag kikade på stan, var på salongen och fixade naglarna, hade körlektion och sen cyklade jag och Jesper ut till ingelsta. Vi hamnade på Mediamarkt och där köpte jag mig en fin kamera. Det kändes hur bra som helst!!! Så nu ska jag ta fina foton hela sommaren.

Nu ikväll har våran granne på tredje våningen fest. Vi bor längst ner. Och plötsligt hör jag liksom vatten mot marken. Då är det nån skit som står däruppe och pissar ner. Och det hann inte hända bara en gång. Jaa, helt otroligt. Vad tänker man med? Det är ju jätteäckligt. Så jag har inte vågat gå utanför dörren rädd för att få nåns piss i huvudet.





fin va ?


Imorrn är det jobb igen och sen är det semester nästa vecka :)
RSS 2.0