Dag 5

Söndagen tillbringade jag också ute på stan. Vi har haft otroligt fint väder de senaste dagarna så det var skönt att känna lite sol.
 
Idag har jag äntligen fått komma på undersökning och de såg att jag hade en ulcerös proktit. Tunntarmen såg väldigt bra ut så det var skönt att se att det inte spridit sig uppåt.
Så nu vet de vad de ska sätta in för behandling och jag hoppas komma härifrån imorgon.
Man blir ju nästan mer psykiskt instabil än fysiskt när man ligger här.
 
Ikväll överaskades jag av ett samtal från min käresta där de bjöd mig till parken nära sjukhuset på en riktigt härlig grillkväll. Det var väldigt skönt att komma ut lite grann idag också.
Håll tummarna för mig att jag är ute härifrån imorgon :)

Dag 3

I går bytte jag avdelning till gastro.
Inte samma vacka utsikt men fortfarande eget rum. Som känns väldigt skönt när man tillbringar så mycket tid här.
 
Idag fick jag lite permission och har tillbringat eftermiddagen på stan med mycket god mat, massa kaffe och med goda vänner. Det var skönt att komma ut och faktiskt ventliera sina tankar.
Väl tillbaka på sjukhuset så startade jag nästa säsong av Gossip Girl. Jag är fast.
Vill dock bara att det ska ta slut på netflix så jag inte känner mig beroende utan kan börja se på nåt annat. Haha.
 
På måndag är det bokat undersökning så jag bara väntar på den så jag kan få svar på vad som händer med mig.
Man hinner tänka ganska mycket med massa egentid och ingen vetskap.
Let´s just wait and see...

Fortsättning följer...

 
Första hållplatsen på denna resa efter sex timmar på akuten blev att jag blev inlagd med dropp och väntan på undersökning under morgondagen.
Mina tarmar mår inte så bra. Jag blöder väldigt mycket och har vart på toa 16 ggr det senaste dygnet. Ni kan ju gissa vart jag har tillbringat större delen av dagen. 
 
 
När jag väl fick komma upp på avdelningen så har jag haft det ganska bra. Eget rum med utsikt över vattnet. Mat och hygglig personal. 
Den bästa killen i hela världen kom hit med allt från tandborste till dator så jag har kunnat sysselsätta mig. 
Fortsättning följer...
 
 

Läkarundersökning

Med intensiva toabesök de senaste veckorna slutade det med att jag fick remiss till läkare på sjukhuset. Så nu sitter jag här. Det ena provet efter det andra och nål i handen. Hur ska det här sluta?

21/5

Med tanke på rubriken så är detta bara en vanlig dag. Dagen började med strålande sol och avslutades med oväder som vi kommer få ha kvar ett bra tag nu.

Imorgon blir det läkarbesök och hoppas hon kan få nån klarhet i vad som är fel med mig. Klart allt kommer på samma gång ;)
En lång dag imorgon så god natt!

ett nytt førsøk

Wow...

Att återvända till sin gamla blogg ær både jobbigt och vældigt skønt. Att læsa om hur man har haft det førrut, dåliga dagar och bra dagar.
Bloggen startade jag efter att jag vart sjuk så det mesta från min sjukdomshistroia finns arkiverat hær. Øppet før alla att læsa.

Pga att jag har mitt førsta ordentliga skov just nu så kom jag tillbaka. Hur skønt det ær att faktiskt få skriva av sig ibland.
Jag har førsøkt så många gånger att starta igång på nytt men nu ger jag det ett ærligt førsøk. Jag vet hur mycket uppmuntran jag fått av er dærute! :))
RSS 2.0