Sista dagen på året...

Jag skrev ett inlägg igår men det hände nåt så nu när jag kollade så låg bara halva i utkastet. Aldrig att man orkar skriva om allting.

Detta blir sista inlägget för det här året.
Jag skulle gått på middag om en timme men det hände lite grejer med min festblåsa till ikväll så nu sitter jag här och är sjukt av. Köpta smycken och allt därtill får väl hamna i nån låda och sen får jag ta och leta fram nåt annat sunkigt och gå ännu senare. Just nu vill jag bara sova!

Nu ska jag laga spaghetti och köttfärsås och sen ska jag göra mig iordning!!

Gott Nytt år på er alla :D

Usch vilka dagar....

Mycket längesen jag har vart här och skrivit nu,

Julafton var bra. Jag var hemma hos familjen och hade det jättehärligt. På kvällen var jag ute på Viktors och träffade vänner.
Juldagen var också bra. Vi var på middag hos Jespers farmor och sen på kvällen var jag ute. Självklart på stadt. Olins en sväng också. Jag träffade så mycket folk som var skitroligt att träffa. Sen på natten vid 2 åkte vi till Götet igen. Vi var framme vid 4 och sen ringde klockan vid 8 för att då var det dags för jobb. Usch, vilken dag. Det var sjukt jobbigt kan jag lova. Natten efter julafton fick jag också bara sova 4 timmar typ.

Den natten sov jag hos emelie och camilla för att sedan på morgonen köra hem med bilen, byta bil och åka till Norrköping. Så där var vi hela dagen igår i lägenheten och storstädade den. Lämnade över nycklarna och åkte hem igen på kvällen. Så nu har vi lämnat den staden helt och hållet. Det känns lite tråkigt faktiskt.
Men nu iallafall är jag hemma i våran lägenhet igen. Vi har kört ner ett flyttlass hit idag också.
Så VÄLDIGT intensiva dagar nu över jul.
Inatt har jag tänkt sova mer än 4 timmar så nu ska jag göra det.....

Mellandagsreastart Idag !!

Förresten.. Idag började vi med mellandagsrean. Och det enda jag säger är att det är Heelt stört.
Vi har alltså haft 20 meter kö till alla 5 kassor HELA dagen.
Det har inte vart ett enda uppehåll. Det har vart så mycket folk och jag undrar om man kan sälja för mer egentligen under den tiden vi har öppet. För kassan har gått i ett i 10 timmar + de 20 minuterna som vi fick ha öppet extra.
Jaa, mellandagsrea är faktiskt inte så roligt som det låter!!

Men det är mysigt ändå :)

Happy!!

Det har kännts väldigt dött här nu väldigt länge. Men det känns bara som att jag jobbar. Jag åker på morgonen och är inte hemma förrän framåt nio på kvällen. Men jag lovar lite mer bilder och roligare uppdateringar snart när jag är ledig lite.
Nu i dagarna ska man ju flänga lite fram och tillbaka till massa olika ställen.
Men det ska bli kul!!

Jag är glad !!

Göteborg och Liseberg...

Igår var jag på Jul på Liseberg. Åå, så mysigt det var. Det luktade så gott så i början var jag verkligen sugen på att äta allt som erbjöds. Donuts, spunnet socker, våfflor, varm choklad... Å så gott det skulle vart. Vi åt våfflor med choklad och socker på. Sen var jag så mätt så efter det orkade jag inte äta nånting mer alls. Det var lite tråkigt. Vi kikade på isshowen också. Det blev lite mer julkänsla hos mig efter den visiten.

Idag har jag fixat alla julklappar. Eller ja, nästan.. Alla förrutom till Jesper. Och han är ju den som man vill hitta den bästa julklappen till. Haha. Det jobbigaste är att jag inte är ledig nånting mer nu innan julafton. Men jag hoppas att det löser sig!

Nu ska jag sova och jobba hela helgen lång...

tråkig uppdatering

Jag har inte haft nån ork till att sätta mig här på flera dagar men nu. Nu var det dags. Jag hade en bra helg. En ledig helg. På lördagen firade vi mina kära vänner camilla o emelie som fyller år nu i December. Det var en sjukt bra kväll.
Idag har vi också fått hit kökssoffan och en köksbord så nu slipper vi stå upp och äta frukost. Det är ju superhärligt.

Det här med julen alltså. Jag har inte fått nån julstämmning alls. Man köper julklapparna, tänder ljus och så vidare, på rutin... Men det finns ingen känsla över huvud taget. Det är ju jättetråkigt.
Nej, idag är jag tråkig så det var allt för mig!!

Äkta lammkött....

Jaa, det var vad vakten på Kellys kallade mig och mina två vänner ikväll när två civilsnubbar gick runt och kollade leg. Det märkligaste på hela kvällen var att vart vi än var så fick vi visa leg. Säkert över 2 gånger på varje ställe, i dörren och sen i baren. Det var en bartender som sa att "ja juste, vi har ju vakter, det hade jag glömt". Då behövde vi inte visa leg. Haha..
Vilken kväll... En liten after work med camilla och maja.
Det värsta var att det var nattrafik på spårvagnarna så det tog mig en timme att ta mig från järntorget och hem. Det är ju som att flyga till Norrland....

Idag har jag också vart med om mardrömsscenario för oss som är stomiopererade.
Jag var på toaletten och tömde. Och när jag liksom ska ta ut det sista(ursäka allt det detaljerade) så råkar jag på nåt sätt dra för hårt så jag drar hål i påsen. Inget litet hål utan, ni som vet, änden där man tömmer... Liksom halva den... Så allt som hamnar däri skulle rinna ut för det var ett stort HÅL...
Jag var på jobbet såklart och hade inga bandagegrejer med mig. Så där står jag med öppen påse och har ingen aning om vad jag ska göra. Jag hade ännu inte berättat för nån på min nya arbetsplats om min sjukdom och sådär men det första jag fick göra var att leta reda på chefen och säga hur det låg till. "Jo det ligger till såhär.... Och nu har det hänt en liten olycka men jag har gjort en nödlösning."
Ja, vad var nödlösningen då??? Joo, ni vet såna där påsklämmor som man vanligtvis har i köket. Jag vek upp påsen så mycket det gick och satte sen på en sån. Det var en perfekt nödlösning, men inte säker. Det gick bra den halvtimmen iallafall innan Jesper kom med min stomiväska så jag fick byta allt. Jag blev Jätteledsen. Tårarna rann och svetten också, nästan. Jag var så nervös och kände mig så äcklig så det var jättejobbig. Nu vet jag att jag iallafall ska ha med mig såna grejer HELA tiden så att det aldrig kan hända igen att man står där utan att veta vad man ska göra.
Min chef tog det väldigt väldigt bra. Han sa till och med till mig att gå upp och sätta mig ett tag. Men jag sa att jag klarar mig om jag tar det lugnt. Inte direkt så att jag vågade böja mig och plocka upp grejer från golvet men.

Ja kära vänner.. Var alltid förberedda. Det värsta kan faktiskt hända....

Blä...

Idag är jag arg och trött. Tv:n funkar inte och ingen är det som har diskat när jag kommer hem från jobbet vid efter nio.
Jag vill göra roliga saker men har ingen ork för har bara jobbat och jobbat nu sedan i måndags.
Jag längtar tills på lördag...

Liten uppdatering..

Idag har jag jobbat på underklädesavdelningen. Det var nåt nytt för det har jag aldrig gjort innan. Så det jag fick börja med var att göra om gondolen med strumpbyxor. Det var en utmaning för allt som står på mallarna finns inte alltid i butik.
Men resultatet blev nog riktigt bra för det är ingen som har sagt nåt annat. Hehe!

Här hemma har vi bara en nätverkskabel också så vi får fajtas lite om den. Nu får jag ha den i några minuter till, bara att göra det jag behöver, sen ska den till Jesper. Han har endel mer att göra än mig idag så jag måste väl vara snäll!

Imorgon skulle jag vart ledig men fick hoppa in extra. Börjar klockan tre då så innan det ska jag hinna med att köpa en julstjärna till fönstret. Det har jag längtat efter länge nu..

Förresten...

Jag har aldrig tid eller ork till att läsa alla bloggar som jag brukar läsa.
Jag brukar alltid börja med det men på nåt sätt vänster så prioriteras inte det lika mycket längre. Tråkigt nog.
Så förlåt kära vänner om ni vet allt om mig men jag vet ingenting om er längre.
Jag kommer tillbaka en dag och läser ikapp varenda ord...
Puss

Andra arbetsdagen...

... Andra arbetsdagen har gått nästan ännu bättre. Jag känner mig på nåt vis hemma med det jag gör men det är så mycket andra rutiner som inte riktigt har rotat sig i mig än.
Men det känns superbra!
Arbetskaraterna är trevliga. Det är många att komma ihåg namnet på kan jag säga. Tror jag har träffat kanske 15 stycken eller nåt redan, och jag tror att det finns fler. Kommer nog ihåg typ 3 namn. Haha.

Annars har jag märkt att jag lär mig saker väldigt snabbt. Som koder, andra kassafunktioner, vart saker har sin plats osv.
Det är kul att märka nåt sånt.
Imorgon jobbar jag lång dag igen så jag ska försöka lägga mig i tid. Var väldigt trött idag och det orkar jag inte vara imorgon.

Sen känns det som om jag aldrig kommer att lära mig dessa spårvagnar. Jag brukar sätta mig här i ett par minuter och kolla upp avgångstiderna på internet för att vara på den säkra sidan. Sen går jag där med min lilla lapp med avgångstider och vilka lägen de går ifrån. Haha, den synen skulle jag vilja se!!

Bra dagar

Första arbetsdagen gick faktiskt hur bra som helst. Jag var redigt nervös när jag kom dit kan jag lova. Armarna skakade och jag mådde nästan illa. Men efter ett tag så kändes det faktiskt bra.
Jaa, jag kände mig duktig tillochmed.

Idag jobbar jag bara till sju så då tänkte jag ta en runda och kolla efter en julstjärna. Efter det ska jag hem och idag ska jag lägga mig i tid... punkt slut

Nerverna ligger utanpå.

Imorgon är första arbetsdagen. Jag är väldigt nervös faktiskt. Men jag tror nog att det ska gå bra.
En lång dag, 12-20.30 jobbar jag. Det är ju extraöppet i hela Nordstan hela december så det blir långa dagar.

Annars börjar det faktiskt likna ett hem här hos oss nu. Vi har fortfarande inga stolar, inget matbord, men när vi hade besök idag så fungerade golvet ganska bra. Man får lite ont i knäna men det är nog nåt man får räkna med om man ska komma på besök hos oss just nu. Haha.
Jag får ta och lägga in lite bilder sen när jag hittat alla kablar och sånt som behövs.
Nu ska jag försöka sova bort all nervositet. Wish me good luck!!

Mer ordning...

Idag har vi kikat runt på lite second hand butiker runt omkring för att hitta köksbord och annat nödvändigt. Vi hittade lite grann men vi har inte köpt nåt än. Blir svårt att ta hem när man inte har någon bil. Men det ska förhoppningsvis lösa sig.
Sen har vi tagit tag i uppackningen ordentligt så nu är det inte så mycket kvar.
Imorgon kommer lite vänner över på fika så det ska bli superkul. Vi har dock inga stolar än så vi får nog bjuda på lite golvplats.

Det känns bara bättre och bättre iallafall. Jag har börjat titta på hur spårvagnarna går och försöker lära mig dem så att jag hittar till jobbet i tid på måndag. Det vore väl nåt att komma försent första dagen. Haha.
Det är iallafall 4 olika linjer som går till Redbergsplatsen och därifrån är det inte så långt att gå hem till oss. Superskönt!
Jag saknar er alla i Norrköping, det ska ni veta. Men jag tycker att ni borde ta er ner hit någon gång snart. Glöm inte att ringa mig då :)

Allting nytt....

För det första. Jag får utmaningar lite då och då men jag har inte tagit mig i kragen att göra en utav dem. Förlåt. Men jag ska försöka komma ihåg dem och göra dem när jag har tid.
Just nu sitter jag i Göteborg i våran nya lägenhet full med kartonger. Känns lite jobbigt faktiskt. Man önskar bara att allt var på sin plats direkt.
Det är möbler som saknas så man har ingen plats att lägga allting på heller.
Idag har vi iallafall vart och köpt det nödvändigaste såsom diskmedel, soptunnor och glödlampor.
Men pengarna spriger iväg på direkten när man ska köpa allt nytt.

Bilderna från kameran(kommer inte ihåg om jag skrivit om det innan?!) gick iallafall att rädda, endel av dem märkte jag. Endel bilder var bara halva. Men jag ska vara glad att jag fick tillbaka några.

OCH..... Jag klarade mitt KÖRKORT!!! :D Uppkörningen gick galant. Eller ja, kanske inte galant men den gick ju bra iallafall. Så gårdagen gick åt att låna syrrans bil för att åka till göteborg med tv:n och annat nödvändigt.
Jag är superglad...

Imorgon ska vi springa lite i secondhand butiker för att se om vi hittar nåt fint...

Puh...

Usch, vilken dag!
Vi skulle ha gått upp vid sju men försov oss till nio. Jag hatar när man stänger av alarmet i sömnen. Så vi nio började vi och vi hade så sjukt mycket saker. Det märker man när man måste packa ner allt man äger.
Så Jesper kom inte iväg från Norrköping förrän 6 på kvällen istället för 12 på dagen. Hela dagen har vi burit kartonger, fikat, ätit, en liten vilopaus och sen mer kartonger och påsar. Jag är helt slut.
Vid kvart i 6 var jag hos min tatuerare och fyllde i lite smågrejer. Så nu är jag supernöjd.

Jag och min lilla resväska bor nu i några dagar hos Johanna. Vi ska kramas i hennes säng och titta på tv. Sen måste man ju jobba också. Sista dagen är på Onsdag. Det känns sjukt konstigt. Fick ångest när jag var kvar i våran tomma lägenhet så där kunde jag inte sova inatt. Men det här blir supermysigt!

Jag är fortfarande nöjd över helgen. Det känns liksom skönt att få ha pratat av sig endel.
Eftermiddagen innan tåget gick ägnade jag och en tjej från Göteborg, Helena, på stan.
Och där var julen redan överallt. Tillochmed julmusik i butikerna. Jag hoppas att jag slipper det i ett par veckor till. hehe!

En tråkig sak är att nåt riktigt konstigt har hänt med min kamera, nåt med minneskortet. Jag har lämnat in det så jag hoppas verkligen att bilderna kan räddas. Annars kommer jag slå ihjäl någon. Alla 200 bilder från utflyttningsfesten och självklart alla bilder från helgen var där på. Så håll tummarna för mig!!
God natt

RSS 2.0