Uppdatering för de senaste dagarna..

I måndags efter jobbet åkte jag och Emelie till Eskilstuna. Vi åkte ut till morfars typ sommarstuga och hade det precis Hur bra som helst. Vi hade en solig eftermiddag och åt god mat. Vi gick en lång promenad i naturen och tittade på måånga visippor. Sent på kvällen när det blivit mörkt ute badade vi i badtunnan med bubblor, strålar och diodljus. Så underbart. Vi släckte ner och låg där i badet under den klara stjärnhimlen.
Vi gick och la oss relativt tidigt uppe på ett mysigt loft och sov bättre än någonsin förr.

På tisdagen gick vi upp tidigt och tog oss till Sthlm. Gick på stan hela dagen och hittade mycket fint att köpa på oss. På kvällen firade vi Petter som fyllde år med att sitta på en balkong mitt på fridhemsplan och ta ett par öl. Det var mysigt!!
Onsdagen slappade vi. Åt frukost i vasaparken och åt riktigt god glass.

Alltid när man är i Sthlm så ser man ju iallafall ett par kändisar men de här dagarna lockade fram komikerna. Vi stötte på Peter Magnusson, Björn Gustavsson, Peter Siepen såklart(var i hans sommarstuga), Danny och Martin Stenmark. Det är lite mysigt faktiskt att möte sådana människor man vanligen ser på Tv. Det blir en konstig känsla för det känns som om man känner dem. Haha. Det var veckans bravader.
Nu är det dags att deklarera klart....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0