Sikket bra liv det blev

Vilken kväll igår alltså. Först hade jag Maja och Carro här hemma hos mig. Vi drack skumpa och firade. Ja, vad vi firade vet jag inte men det var bra ändå. Sen bar det av till Nef där det var premiär på en ny klubb. En brasiliansk dj som spelade hela kvällen. Alla stod och skakade rumpa så det stod härliga till. Dans, dans, dans var vad kvällen innehöll.

Annars idag har jag vart ute i solen, gått över till Hisingen för att ta mig till lägenheten där jag kommit ännu lite längre på väg mot en färdigmålad lägenhet. Jag kommer nog tyvärr inte hinna klart med allt innan jag flyttar in men jag får ta det lite som det kommer. Jag är iallafall väldigt stolt över mig själv som har tagit tag i det hela och kommit så långt som jag har. Självklart med hjälp av vacka Carro som har ställt upp.


Jag var hemma i Götene i måndags också och packade ut allt i släpkärran som ska ner hit därifrån. Så på måndag kommer lilla pappa och hjälper mig flytta. Det ska bli otroligt spännande. Jag är verkligen jättenervös just nu men jag tror att jag kommer få det precis hur bra som helst. Jag känner lugnet i kroppen när jag är därute. Det är superviktigt!

Small update!

Jag är så dålig på att lägga ner kärlek på min blogg. Det ska bli ändring på det. Bilder är det bästa som finns och jag ska verkligen försöka lägga in hur mycket som helst. Vänta ni =)

Men just nu är jag mitt uppe i flytt, måla lägenhet, packa ner, köra hit, köra dit. Så hinner inte riktigt med att vara social varken här eller med mina vänner. Det är väldigt tråkigt men det får nog vara så den här veckan.
På måndag går flyttlasset. Då är jag på ny adress igen. Det känns superhärligt.
Nu ska jag fortsätta packa!

Midsommar...

Alltid ska man åka iväg. Det var så många olika personer som bjöd med mig till olika ställen nu över midsommar men tillslut bestämde jag och Carolie oss för att stanna i Göteborg helt enkelt.
Och det var ett väldigt bra val. Efter jobbet så åkte vi hem till Agnes där vi blev 10 stycken som fixade midsommarmiddag. Det bjöds på räkor, färskpotatis, köttbullar, gädda och allt annat smått och gott.  Vid 12 snåret började i dra oss till Delsjön där kvällens fest skulle vara. Det var uppstyrt med partytält, dj:s och öl. Jag stod konstant på dansgolvet från klockan 1 till halv 7 då jag var en av de sista som lämnade stället. Helt galet roligt och jag fattar inte hur man orkar stå och dansa så sjukt länge.

Men det känns bra idag. Har verkligen inte mått så bra och inte fått i mig ordentligt med mat, Sovit alldeles för mycket men det får det nog vara värt för jag hade en superbra natt.

Nu börjar det...

Ikväll har tårarna runnit på mina kinder.
När jag kom hem från en bra kväll med pizza och Michaela så hade jag fått brev från sjukhuset. Det var kallelsen.
Där står allt, allt, allt... Vilken dag jag ska på polikliniskt inskrivningsbesök, vilken dag jag läggs in, vilken dag operationen är och vilken dag som är beräknad utskrivningsdag. Allt blev så himla påtagligt så jag kunde inte riktigt hålla tillbaka. Nu är jag rädd som aldrig förr samtidigt väldigt lättad över att de har kunnat fixa en tid till mig så snabbt när detta är något jag väntat på nästan i 1 ½ år sedan förra operationen.

Det värsta med det här är att nu har man ett datum när man vet när saker och ting ska hända. Man kommer gå i 2 månader och bara vänta på den dagen. Förra gången vart det ju så akut så jag aldrig hann fatta läget.
Jag är väldigt upp och ner just nu men på ett positivt sätt.

Annars håller jag på mycket med flyttplaner. Har insett att jag har alldeles för lite tid till att göra alla som behövs göras. Jag har ärligt talat ingen aning om hur jag ska lösa allting. Jag önskar att mer hjälp fanns att hämta. Känner mig väldigt ensam och övergiven.
Men jag ska nog allt fixa detta!!

en bra fredag

Ikväll är en lugn kväll.
Peter fotar Maja. Vi har spelat på synten. Lyssnar på elektro.
Dricker cola och äter chokland. Ska snart se Ps. I love you.
Sen ska jag sova på soffan.

alkohool

Idag är första alkoholfria kvällen sedan i torsdags. Jag är matt men ganska tillfreds ändå. Det har vart underbara dagar och jag är inte missnöjd med någon av utekvällarna.
När det blir sommar är man ju sugen på att sitta på uteserveringar dygnet runt. Så blir jag när det blir sommar.

Precis när jag sitter och skriver detta inlägg får jag ett samtal om att folket vill att jag ska komma och dricka öl. Ja, vi får väl se. Borde väl sitta hemma men börjar faktiskt inte förrän klockan 3 imorgon så det kan vara värt det. Först ska jag iallafall se sista avsnittet av Grey´s för den här säsongen!

It´s a regular sunday

Åhå, ännu en helg har passerat. Det har vart en bra helg. Fredagen innehöll öl och dans på parken. En bra förfest innan det med härliga människor. Lördagen ägnade vi i solen. Var på Magasinsgatan och kolla in vad som hände där. Var dock inte så mycket under den tiden vi var där men vi satt på The Queen i Vasa och drack lite kaffe och sånt.
På kvällen var vi samma folk som kvällen innan, på samma ställe. Vi grillade och såg fotbollen, sen tog vi oss ut i natten.
Vi kunde inte riktigt bestämma oss för vart vi skulle och tappade lite folk på vägen som helt enkelt åkte hem istället. Men vi hamnade på club social och satt på deras takterass hela natten.
Hemgången innehöll ett besök på sibylla. Haha, borde snart skaffa stammiskort där.

Idag har jag vilat ut ordentligt och ligger fortfarande i sängen och lyssnar på Bonnie Tyler. Det är en härlig dag. När det regnar är det enda rätta att ligga inne.

Jag har fått ett prelimenärt datum för min kommande operation i slutet av augusti. Det känns bra samtidigt som jag är livrädd. Att få ett datum och gå och vänta på det är det värsta som finns. Så i sommar ska jag verkligen leva ut. Jag vill ju inte gömma mig under stora kläder längre så nu är det dags att prova innan man blir av med stomin. Japp, vi får se hur det går =)

Ny vändning...

Jobb jobb jobb... Det är det enda som händer i mitt liv känns det som. Iallafall på dagarna. På kvällarna och nätterna har jag ju tid till att göra annat men hela dagarna går åt till jobb. Som tur är så har jag min lediga helg nu i helgen och den ska jag njuta av fullt ut. Äventyr vill jag ut på.

Btw så har jag faktiskt bestämmt mig för ganska mycket nu med tanke på att jag hade ganska många olika val förut.
Jag flyttar in i en etta 1 Juli har jag precis fått reda på. Jag har ett bra jobb. Jag gör operationen i augusti om de skickar en kallelse och inte glömmer bort mig. Sen OM jag mår såpass bra att jag kan åka till USA så gör jag det så fort jag kan. Annars får jag väl njuta av mitt liv i ensamhet.
Det ska bli skönt att bo själv. Jag älskar kollektivlivet, det är inte det. Men jag behöver få plats till att utöva mina kreativa sidor och det har jag inte just nu. Det kommer bli sjukt bra :)

Åååhhhh

Just nu är jag riktigt heartbroken.
Varför vågar man inte när det bara är det man vill!

Ojoj...

EN vecka sen. Oj, jag har inte vart så aktiv här märkte jag. Jag har jobbat alldeles för mycket och sovit alldeles för lite. Jag vet faktiskt inte vart min energi kommer ifrån men jag är glad att den är på besök hos mig.

Livet har annars tagit en helt annan vändning just nu än vad jag hade planerat. Men det känns bra. Mina val är nog sunda. Så livet leker.
Ikväll ska vi återuppleva minnen jag och tjejerna. Det ska bli grymt kul.. =)
RSS 2.0