Jag älskar våren i Göteborg

En lördag värd att inte glömma.
Jag o Maja gjorde endel av stan på dagen, åt take away vid strömmen på dagen. På eftermiddagen begav vi oss till slottskogen där vi satt en bit in på kvällen med alla andra vänner. Njöt av solen och livet helt enkelt. Innan utgång begav vi oss till Caroline och slängde i oss varsin pizza.
Kingshead och Ritz fick besök av oss påskliljebrudar. Ja, vi plockade dem tidigt under kvällen och de fick hänga med ända tills vi glömde dem precis innan vi skulle hem på natten.
Grejen med dem vet jag inte riktigt vad det var men vi skulle ge bort dem till söta killar helt enkelt. Ja, man måste va lite barnslig ibland. Jag hann bara ge bort en men han vart ju faktiskt väldigt glad. Han jobbade i den lilla kiosken och han satte den tillochmed i vatten. Hehe.

Idag har jag annars en sån där tråkig dag när man måste tvätta och sånt. Ska se om jag hinner köpa lite hårfärg så den blir fräsch också :)

Jag hatar 3.........

Alltså ärligt talat. Jag har inte vart såhär arg på länge. Jag absolut Hatar 3. Jag har haft abonnemang hos dem alldeles för länge.
Nu senast bytte jag till nåt som skulle vara så mycket bättre för mig. MEN... Mina räkningar har tredubblats sedan dess. Det är helt sjukt. Innan hade jag stenkoll på mina telefonutgifter men nu. Vad händer liksom.
De säger så mycket om olika rabatter och avdrag och allt vad de lovar. Men när sen räkningen kommer får man ju världens shock. Så imorrn när jag vaknar ska jag öka upp min ilska för att sedan ringa ett riktigt bitchigt samtal till 3.

Snygga emokillar.. ?!

Allt händer på spårvagnen. Ja, det är sant. Man hör så mycket roligt, hinner tänka så många tankar och få massa inspiration. Jag gillart.
Idag när jag åkte hem från jobbet så hann det sitta många olika människor bredvid, framför och bakom mig. Jag åker ju ändå 25 minuter typ med vagnen så det är inte så konstigt.
Men de jag kommer ihåg var de två tjejerna som satt bakom mig innan de gick av i brunnsparken. Jag satt och lyssnade tyst på musik och nyfiken som jag är hör jag att de pratar om nåt så jag pausar och lyssnar.
Jag hör: "Många emokillar är snygga när de har luggen fram. Så tar man bort den och bara Woah".
Haha, så himla klockrent. Så jag fnittrade lite för mig själv och satte på musiken igen.

"Spårvagn sprängdes på Redbergsplatsen"

Ärligt talat så trodde jag att jag skulle dö idag.
Jag satt på spårvagnen hem från jobbet. Efter ett tag går en man på. Han beter sig väldigt konstigt. Står upp hela resan på typ 20 minuter. Ber till sin gud och gör konstiga rörelser. Ja, allmänt konstigt beteende på allmän plats liksom.
Jag trodde han var terrorist och skulle spränga oss i småbitar.
Känslan var så obehaglig att jag trodde det var på riktigt. Höll nästan på att hoppa av tidigare.

Jobbigt det där när man får för sig nåt och sen spinner vidare på det. Man blir ju bara rädd själv. hehe!
Jag dog inte. Dock väldigt trött efter en extremt lång arbetsdag. Morgondagen blir nog också på typ 10 timmar så nu ska jag försöka få lite skönhetssömn.

Ms lonley

Just nu ligger jag i min säng med datorn i mitt knä. Jag har ett tryck över bröstet som gör ont. Egentligen kanske jag behöver gråta. Men jag har ju inget att gråta över. Jag är bara tung i kroppen.
Jag har vart ledig i 2 veckor. Inte haft några måsten, gjort vad jag har velat. Suttit i solen med bra människor, grillat och haft det hur gött som helst. Imorgon går jag tillbaka till att börja jobba igen. Första dagen blir på 10 timmar. Det kan bli jobbigt. Kanske därför jag känner oron inombords.

En person finns det just nu som gör mig så otroligt glad. Lycklig. Jag önskar så att man kunde leva i en egen värld och bara få vara tillsammans ständigt och aldrig ha nåt annat att göra. Vilken dröm va...
Men så är det ju inte. Man har olika liv också. Det är bra.
Men just nu känner jag mig ensam...

En bra morgondag...

Imorgon ska jag vara duktig. Klockan står på halv nio. Oj så tidigt tänker jag, inte vissa av er men ja. Ni som känner mig fattar vad jag menar. Är jag ledig sover jag helst hela tiden.
Nej, men då ska jag upp och gå en långpromenad. Sen köpa tvättmedel(måste tvätta, har inga rena strumpor), sen när två tvättar är klara ska jag njuta fullt ut av en solig dag. Hämta ut mina linser och kanske träffa honom.
Jag ska sova nu så att det blir imorgon snabbt!!

Spårvagnstankar, nån som tänker likadant??

När man går på spårvagnen så brukar man ju faktiskt kolla efter platser där det inte sitter nån. Man sätter sig längst in vid fönstret. Så när man går på sitter alla som fån intryckta mot väggarna och alla platser längs med gången är alltid lediga. Det är en ganska rolig syn ändå.
Men, när man då ska välja vem man ska sätta sig bredvid bara för att alla fönsterplatser är upptagna, då blir det jobbigt. Vem väljer man?! Alkoholisten, den lilla flickan, det gamla tanten, skabbig kille, snygg tjej, snygg kille?? Alltid lika svårt. Egentligen vill man ju bara sätta sig bredvid den där snygga killen men det kan jag aldrig med att göra. Så jag tar hellre den lilla flickan som ändå inte knappt syns. Då sitter man där tryggt och behöver inte tänka på så mycket annat än sig själv.

MEN... Om man redan sitter där, intryckt i fönstret och det stiger på nya människor. Vem väljer att sätta sig bredvid mig? Det är alltid lika kul att redan innan alla stiger på försöka lista ut vem som sätter sig. Ibland ser man nån och hoppas på den, men det blir ju aldrig så. Haha.
Ja, det är ganska kul att åka spårvagn ändå. Nästa gång ska jag försöka våga sätta mig bredvid den där snygga killen. Det kan ju inte skada. Det är ju inte så att han märker det..
Nu tänker jag ju inte på nån speciell men alltid finns det nån ;)

Torsdag idag va ?

Idag är det superhärligt väder. Jag sitter här och tittar ut genom mitt fönster. Upptäckte att det faktiskt bara är jag som är ledig idag. Alla vänner jobbar ju. Så än har jag inte tagit mig ut men jag har tänkt att göra lite ärenden, gå en promenad i slottskogen och sen hitta nån att laga mat med ikväll. Vi får väl se hur mycket jag lyckas med =)

Förresten så ska jag säga att det är Världens babyboom här i Göteborg. Ärligt talat... Går de inte med en barnvagn så går de runt med världens största mage. Det är helt otroligt alltså. Överallt!!

Separationen...

Det här med att separera från någon som man älskat under så länge har inte vart lätt. Det är snart exakt 2 månader sedan som jag tog steget och sa som det var. Sedan den dagen har vi verkligen tagit avstånd från varandra. Inte fallit tillbaka på nåt sätt. Jag har varit så säker på mitt val. Men inne i mig gör det ont.
Det är inte bara en person man skiljer sig från. Det är en hel livsstil.
Idag sitter jag i en ny lägenhet med två helsköna tjejer. Det är ingen som undrar hur jag mår eller om jag har haft en bra dag. Jag behöver inte ringa nån och säga att jag är på väg hem. Är mjölken slut så är den slut. JAG måste köpa en ny för att det ska finnas. Det känns konstigt. Jag har ju aldrig levt själv i hela mitt liv. Då menar jag inte som singel utan att jag alltid har bott på ställen där man hjälpts åt. Nu är jag själv i den bemärkelsen att mitt är mitt.
Det är konstigt hur livet kan ta sådana vändningar men det här är ju bara början.

Tankarna finns här och jag delar mer än gärna med mig av dem för så bra som jag mår idag har jag inte mått på väldigt länge. Mina vänner märker på mig att jag är så mycket gladare och öppnare. Det känns härligt att höra att den "riktiga Susanne" är tillbaka på heltid snart.

Helt tankefritt

Idag kom jag tillbaka till Götet från en helg hemma med familj och vänner. Det har vart några helt underbara dagar. Lördagen åt jag påskmaten med en del av familjen. Sen bar det in till Skara för att hänga med vännerna. Vi åt pizza och grillade i parken, gick på förfest för att sedan träffa resten av vännerna på stadt. Söndagen gick åt att äta glass i stan. Hemma hos Edvin satt vi på gräset i solen, drack kaffe och fikabrö såklart =). På kvällen lagade halva familjen och vi vänner en brakmiddag som sedan avslutades med film.
Så himla härligt är det att vara hemma i trakterna när det finns andra där. I vanliga fall är det ju typ ingen som bor kvar.

Sen jag kom hem har jag byggt ihop en ikeahylla. Lite stolt över mig själv för det blev skitbra =)
Jag känner att jag just nu bara njuter av livet och älskar vädret..
Ja, jag funderar på mycket just nu men detta inlägget får bli såhär, utan tankar...

Mens och sötsug såklart

När jag var och handlade på ica häromdagen så var det en tjej framför mig som handlade.
På bandet låg ett paket tamponger och en stor godispåse.
Jag fnittrade till och tänke att "Jaa, det är så sant".

Födelsedag

Igår hade vi världens party. Kändisfest fick det bli och Marilyn Monroe, det var jag. Ganska hett :)
Kvällen var vild med hur bra som helst. Efter tolvslaget blev det skönsång för mig. Det var härligt.
Idag ska vi äta glass, ta det lugnt och ikväll blir det middag!
Mer uppdatering nån annan dag.

Inte här så ofta..

Nej, jag vet. Men nu är det mycket som händer. Jag ska dra en snabbgenomgång när jag har mer tid för nu måste jag sova!
RSS 2.0