last day of this year

Det är snart dags att avsluta och se tillbaka på det här året. Men också att se fram emot nästa. Jag är inställd på att få det bästa året någonsin. För det första ska ajg försöka känna mig så frisk som möjligt. Om jag har den inställningen så kommer det ju att bli så. Det är mitt främsta mål. Och för att nå det är det nog dags att sluta få i sig såna onyttigheter som nikotin och alkohol. Det kan man ju försöka dra ner på endel och komma igång med träning istället. Ojoj, kommer jag lyckas?! Förmodligen inte. Men jag har iallafall ett mål som jag kommer att nå nångång under året!
Gott nytt år kära vänner!!

sista dagen på veckan...

För det mesta känner jag mig på nåt sätt frisk. De senaste dagarna har jag inte gjort det. Min mage har varit totalt emot mig. Jag har liksom inte känna så ofta att jag har behövt springa till toaletten men det har jag behövt göra. Kan dels bero på all julmat men det är jobbigt när allt bara åker rakt igenom. Hur mycket energi tar kroppen upp av det? Typ ingenting.

Det är konstigt hur man orkar egentligen när man märker hur snabbt det far igenom kroppen. Borde man ta tag i sånt som att äta vitaminer och sånt kanske?!

Året börjar lida mot sitt slut. Jag har försökt att sammanfatta mitt år med bara ett par meningar. Men det fungerar inte riktigt. Det är så mycket som hänt. Vi får se om jag delar med mig av det. Lite grann borde jag kunna göra det. Men jag ser dock fram emot nästa år. Det ska jag göra till det bästa någonsin!

small update

Det är julafton och jag är hemma med min familj. Vi har haft en otroligt mysig eftermiddag och nu ikväll sitter jag och mina systrar och sjunger singstar fast till xbox, så det heter ju lips då.
Jag har vart jättedålig på att blogga det sista har jag märkt. Jag har haft väldigt ont om tid. Det har varit mycket jobb och fix inför jul.
Jag hör av mig så snart jag kan igen!

undersökning hit och dit

Idag har jag vart hos doktorn. Blev vidareskickad till Gyn efter det att jag låg inne förra veckan för magsmärtor. Min första gynundersökning var det. Det var inte så hemskt som jag trodde. Jag fick en otroligt bra läkare som gjorde det väldigt bra. Så, så otäckt var det inte. Han sa iallafall att allt såg normalt ut så tydligen är jag frisk. Undrar dock vart mina magsmärtor kommer ifrån ?!

Idag har jag också haft lite tid till att städa och julpynta. Det är ont om ledig tid just nu. Måste hitta en lucka till att inhandla mina julklappar. Det är ju hopplöst att ta sig in till tex. nordstan nästa helg eller så när alla är ute i sista sekund. Förresten så ska jag jobba där några dagar nästa vecka så det ska bli kul att komma till ett ställe med lite fart i, bara för ett par dagar =)

snart juul...

Igår kom jag hem efter en weekend i Barcelona. Det var ungefär 15-20 grader där hela helgen och vi hade det underbart bra. Sol, shopping, mycket öl och cava. Det var otroligt skönt att komma iväg lite och få tänka på annat.

Jag åkte i fredags och innan det låg jag inne på sjukan i två nätter. Jag åker in med magont. De tog massa prover och gjorde en röntgen men kom egentligen inte fram till något. Som tur var var det ingenting med tarmarna men jag har fått tid på sahlgrenska istället på gyn så vi får väl se vad de hittar den här gången. Ibland känns det bara som att det är nog med sjukheter men det verkar bara komma mer och mer hela tiden.

Annars börjar det närma sig jul. Jag har inte hunnit fundera över julklappar än och måste hitta lite tid till att införskaffa dem. Jag som tänkte vara ute i god tid i år. Men den senaste tiden har verkligen flygit iväg så det blir till att gå ut i julstressen ändå.. !

RSS 2.0