Livet är för kort

Ibland funderar jag faktiskt över livet. Man kan ju säga att hade jag inte upptäckt min sjukdom i tid så hade det ju brustit och jag hade inte suttit här idag. Jag är superglad att jag är här idag men folk runtomkring mig bara försvinner.
Antingen tas livet ifrån dem eller så tar de det ifrån dem själva.
I veckan miste jag en. Han ville inte vara med längre. Det är tungt att få reda på att en människa mår dåligt när det är för sent. Nu går det ju inte att göra nåt åt.

Jag blir så ledsen när människor väljer att göra en sådan sak. Usch...

Jag sitter ensam. Tänker på livet. Tänker på alla som faktiskt har försvunnit från mig under åren. Det är många. Alldeles för många. Livet är ju för kort. Dags att njuta!

Ojdå..

Förresten så har jag ju en bild på mig som blondin här på bloggen märkte jag nyss.
Kan ju ta och berätta för er att jag är brunett numera. Får ta och fixa en ny bild där nåndag =)

Singel och stomiopererad ?!

Det är vår. Det är sol. Egentligen skulle jag bara sätta på mig skinnjackan och solglajjerna och ta mig ut på en promenad. Men Nej, inte idag. Idag ska jag ligga inne hela dagen. Förrutom ikväll då jag ska till Michaela och titta på desperate såklart.

Singel och stomiopererad. Det är nåt som jag aldrig har behövt tänka på då Jesper har varit vid min sida ända sedan jag blev sjuk. Det har vart väldigt tryggt med honom vid sin sida och nu plötsligt står man själv. Det är klart att man har kännt sig obekväm i vissa situationer även i ett förhållande men nu blir det ju en helt annan grej.
Det är nu man börjar fundera på hur människor egentligen kommer tycka om en. Det är jättesvårt. Egentligen innerst inne så vet jag att det är ingen som skulle säga nåt negativt om mig eller tycka att jag är äcklig men fortfarande så har man ju tankarna. Kan tänka mig att det iallafall finns några av er som läser min blogg som kan känna igen er på ett eller annat sätt.
Sålänge man är säker på sig själv och inte skämms för sig själv så finns det ingen anledning till att någon annan skulle göra det. Jag är stark, jag är det. Jag visar mig som det iallafall. Det är bra. Men nu, här i min ensamhet har jag mycket tankar som flyger omkring som jag gärna delar med mig av...

Ännu en kryssning... Galet !

Ja, nu har jag vart ute på äventyr igen. Vi var på ännu en kryssning. Denna gången med silja line och 107.5 fest. Det var grymmt kul. Härligaste tjejerna var jag där med också. Detaljerna från hela helgen håller jag nog faktiskt för mig själv för det var galet. Redan från första stunden vi satte oss i bilen från Göteborg och tills vi kom tillbaka. Men sjukt bra har det vart...

En sak som faktiskt har börjat slå mig nu är att jag är ju singel. Det känns otroligt konstigt att vara det efter så lång tid. Jag har haft svårt att inse det men jag har nog ändå kommit fram till det nu att det är så. Konstigt men sant.
Så vi får väl se hur mycket smaskiga detaljer man kan bjuda på nu och framöver...

Stockholmsguidning

Förresten... Uppsala var det ja. Jag lämnade ju av lillasyster i Huddinge för att sedan ta vägarna utanför Sthlm för att ta mig dit jag skulle. Grejen är sån att jag satt och pratade med pappa i telefonen för att han skulle guida mig lite så jag missade avfarten till den väg jag skulle hålla mig på. Så jag hamnade... Ja, mitt i stan. Jag kom in vid värtahamnen och sen blev jag guidad en Lång tid förbi slottet, stureplan, stadion och allt vad jag hann åka förbi. Kan säga att jag skrattade så jag grät för det var så himla roligt jobbig situation. Att sitta där och köra för typ 4:e gången i sitt liv och hamna mitt i smeten, Själv, var lite småjobbigt. Men bra som jag är så fixade jag det galant. :)

Utmaning för en gångs skull

Utmaning som jag fick av Hellie. Den var underhållande :)


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Jag kunde inte ens titta dem i ögonen.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett glas

3. Vad såg du senast på TV?
Våra värsta år

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
19:27 (var egentligen 19:36)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Why do I keep counting med The Killers.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Gick hem från spårvagnen

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Massa roligt på facebook.

8. Vad har du på dig?
Svarta strumpor, ljusa jeans, svart linne och svart kofta. Så, så var det med det.

9. Drömde du något inatt?
Jag hoppas det...

10. När skrattade du senast?
Idag

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
3 gitarrer och en tavla.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Ja, det har jag verkligen men inget jag vill gå in på.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Den var väl trevlig.

14. Vilken var den senaste Biofilmen du såg?
Bio.. hm... Bröllopsduellen med mina kollegor.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Kläder och skor självklart. Sen skulle jag nog resa endel. Sen skulle jag köpa ett stort hus och lite djur. En man skulle jag nog också köpa mig. Ja, svår fråga...

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Nej, det ska jag nog fortsätta hålla för mig själv tror jag...

17. George Bush?
Nej!

19-20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojknamn har jag nog inte bestämmt mig för så det får min blivande karl vara med att bestämma. Men min första dotter ska heta Anette, efter min mamma. Det vet jag säkert.

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja men verkligen. Det är ju inte så avlägset just nu men bara det fungerar med sjukvård och allt annat man behöver.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen in!

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Johanna

Matilda

Zilla
Emma
och länka gärna till mig!

Dålig på att skriva märker jag

Nu har jag vart i Uppsala i några dagar. Det har vart så otroligt bra. Oj, hur bra som helst. Det är en fin stad.
Jag och syrran åkte ju bil upp. Vi åkte förbi många bensinmackar kan jag säga. Och vad priserna kan skilja sig. 20 öres skillnad är fakiskt väldigt mycket. Vi åkte där och letade efter den billigaste. Sen märkte vi att tanken blev tom nästan så vi var tvugna att åka in på närmaste och vad tror ni, där låg bensinen på 11.29 vilket är det dyraste man kan tanka just nu. Det ska ju vara så typiskt.

Annars händer ganska mycket just nu. Jag flyttar förmodligen om 2 veckor till ett rum hos en jättetrevlig tjej. Har förmodligen jobb om 2 veckor också. Så det mesta löser sig. Det känns jättehärligt.

hem ljuva hem

Nu sitter jag hemma i min pappas hus. Det är skönt att vara hemma. Man får liksom ett lugn över sig som man inte kan få någon annanstans. En liten present låg i trappan nu efter att jag vart ute och kom hem med choklad och en liten parfym. På lappen stod det "Susanne, vi tycker om dig!". Åh, vad det är härligt att vara hemma!

Jag och lillasyster åkte iväg ut i mörkret och fotograferade. Jag lärde både henne och mig själv endel. Tyvärr ligger korten på pappas kamera men jag hoppas kunna lägga upp nåt här snart iallafall.
I helgen är det tänkt att det blir Sthlm och Uppsala. Blir skönt att komma ifrån ett tag. Det gör mig lycklig !!

wow...

Har tvättat hela dagen så nu luktar jag gott igen.
Nu ska jag iväg och bränna Grymma skivor till alla roadtrips som
står på schemat!!

Nytt liv...

Oj, det är mycket som händer här i lilla Göteborg och i min lilla värld.
I en veckas tid nu har jag bott hos kära Michaela. Hon har vart väldigt räddande i allt det här som händer. Jag och Jesper gjorde slut för snart en månad sedan. Så i snart en månads tid har jag ju levt i min resväska på olika ställen.
Nu sitter jag faktiskt i min egen lägenhet för första gången på länge. Det känns konstigt att vara på samma ställe där han är. Men det känns ändå som skönt att vi fortfarande är vänner.
Jag har letat boende som en liten iller så han ska ha kvar lägenheten. Jag har vart och kikat på så mycket men inte hittat nåt som känts bra.
Förrutom idag... Jag var hos en tjej, Lisa. Det kändes kanonbra. Så där kommer jag flytta in i början av April. Mölndalsbo kommer jag alltså att bli. Det känns konstigt, skönt och spännande. Så sen får ni komma och hälsa på i vårt lilla minipartykollektiv.

Alltså har jag bestämt mig för att varken flytta hem eller åka till norge eller nåt annat fjant. Jag stannar här i Götet. Dock ett annat boende och lever livet helt enkelt.

Lager157

Idag har jag och mina vänner vart på en liten tripp till Lager157. Det har vart en mysig dag med shopping och mat.
Imorgon ska min arbetskamrat ha inflyttningsfest så då ska vi dit och partaja lite. Det blir nog hur bra som helst.
Söndag ska vi på bio.. Åh, vad skönt att ha planer hela helgen.

Ja, jag känner mig lycklig!

Uppdatering för en gångs skull

Imorse när jag gick till jobbet var det snöstorm ute. Som tur var var det blandat med regn så inget ligger kvar. Men usch vilket väder.
Nu är det inventeringstider så idag har jag suttit nere på lagret i 6 timmar och blippat. Hann med väldigt mycket faktiskt. Resten av veckan kommer jag också att tillbringa därnere. Ska bara komma ihåg att ta med mig lite skivor för det finns bara 1 där och den är sönderlyssnad kan jag säga.

Idag fick jag även en kallelse till östra sjukhuset här i Göteborg. Så nu är jag överskriven från Lidköping till storstan. De ska väl göra lite undersökningar och så för att sätta sig in i situationen.
Jag hoppas på att kunna få nån medicinkur som faktiskt kan göra mig frisk. Så jag håller tummarna.

Det som annars har hänt under de senaste veckorna är att jag har lämnat ett tre-årigt förhållande bakom mig. Därför har jag inte vart så pepp på att skriva. Vi bor är sambos fortfarande vilket är ganska jobbigt men så snart jag kan ska jag ta mig härifrån. Det finns mycket att säga om såna här situationer men jag tänkte hålla er uppdaterade.
Jag bor hos vänner och glider runt mycket.
Sen har jag bestämmt mig för Norge. Jag ska bara kolla upp jobb sen åker jag. Jippie:)

Fashionshow

Modevisningen i helgen var GRYM!!
Det var otroligt roligt också. Man såg inte så mycket folk där
när man gick men det hade tydligen vart ganska många. Så det var ju bra!

Idag har jag mått sådär. Det var sent igår. Bussen hem till Göteborg betod mest utav sömn.
Och jag ska fortsätta sova här hemma nu!!

Bilder från modevisningen kommer här:









RSS 2.0