En god gärning

Idag har jag vart på apoteket och införskaffat mig panodil och hostmedicin så nu hoppas jag att jag blir frisk. Tackar så mycket gör jag för att apoteket i nordstan har öppet såpass sent så man hinner förbi även om man slutar jobba efter åtta.

Iallafall så när jag stod där och väntade på min tur så är det en kvinna som har numret före mig fast till en annan kassa. Hon håller i en väska som jag tycker mig känna igen. Självklart var det en stomiväska.
Jag närmade mig för att höra vad det var hon behövde för jag såg på dem att de inte riktigt kunde komma fram till nåt. Av egna erfarenheter så kan man inte riktigt få den hjälp man behöver från apoteket med stomifrågor.
Jag närmade mig mer och bad om ursäkt för att jag hade tjuvlyssnat och frågade vad hon behövde hjälp med.
Hon sa att hon hade besök av en man som hade problem med att påsen lossnade och han hade bara två kvar så nån slags nödlösning behövde hon. Jag sa till henne vad det var för tejp som skulle kunna fungera sen gav jag henne även tipset om att när han skulle byta den nästa gång så skulle han värma den med hårfön. Hon tackade för tipset och såg väldigt nöjd ut. Även hon i kassan lät förvånad och glad över tipset.
Så det var dagens goda gärning. Jag kände mig glad att kunna hjälpa nån!

"Tycka synd om mig själv"

Jag sitter ensam och tycker fruktansvärt synd om mig själv. Jag hostar så det gör ont i hela kroppen, näsan rinner som ett vattenfall, kroppen gör ont om jag inte knaprar alvedon PLUS att min visdomstand håller på att växa mer och mer och det gör så ONT. Jag är lam på hela vänstra sidan av ansiktet och kan inte öppna munnen ordentligt. Inte heller kan jag äta ordentligt för det gör för ont. Att allt alltid ska komma på samma gång. Jag skulle behöva gå till doktorn för att se så jag inte har halsfluss och sen få nåt mot hostan. Egentligen vill jag bara dra ut den där dumma tanden och aldrig mer behöva tänka på den. Usch vilken dag. Och inte hinner jag gå och kolla upp mig för det är bara jobb hela tiden. Inte heller kan jag ligga hemma och vara sjuk för det är så ont om personal.. Bläää vilken dag!

Sommaren i Göteborg är som den är

Ja ni.. Sommarlivet i Göteborg tillåter inte en kväll framför datorn. Är jag hemma så fixar jag mest i lägenheten men för det mesta är jag ute på nätterna och gör stan osäker. Det finns så sjukt mycket bra klubbar varje vardag i den här stan som man inte vill missa. Så det är ungefär det som händer.
Jag har precis fixat så jag kan komma iväg på festival också.

Det känns som om mitt liv kommer ta slut snart i och med operationen så jag vill hinna med så mycket innan. Det är knappt om tid men jag hoppas att jag kommer hinna.
Jag försöker att inte tänka på det där så mycket utan skjuter fram det så långt jag kan.
Idag ska jag vara duktig och lägga mig i tid för en gångskull för imorrn är det utgång igen som gäller =)

Kolla in det här

http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&feature=related

Sjukt söta =)

The day after yesterday

Sedan i måndags är jag på plats i min nya lilla egna lägenhet. Jag har ännu inte målat klart alla väggar och jag bor fortfarande i påsar och kartonger men jag har det nog allt bra ändå. Jag jobbar hela tiden så jag har ju liksom ingen tid över till att göra det som behövs.
Det känns konstigt att bo ensam. Det är tomt och tyst. Jag vänjer mig nog snart.

Imorgon måndag är det dags för den efterlängtade klipptiden. Jag ska verkligen försöka lägga ut en före och efterbild den här gången. Jag byter frisyr så ofta så jag hänger inte med själv längre.

Igår hade jag annars en mycket bra kväll. Vi var först i näckrosparken och efter det begav vi oss till Skål där vi var kvar hela kvällen. Mycket öl och mycket dans. Det var en härlig kväll =)
Dock inte lika härligt idag.... Men en pizza och Ice age2 får fylla resten av kvällen!
RSS 2.0