Så gick dejten...

Ja, för det första så blev jag ju lite försenad eftersom jag valde att åka hem efter jobbet för att fräsha upp mig. Men det gjorde inget. Han tog en promenad och lyckades hamna vid ullevi innan jag kom iväg. Så jag tog vagnen dit, vilket inte är så långt från mig, hoppade av där och vi träffades.
Sen tog vi en promenad in mot avenyn, hittade en mysig ställe där vi satte oss på uteserveringen bland massa kuddar i en mjuk soffa med ett glas vin, som senare blev till två glas. Vi pratade och hade jättetrevligt. Ett tag senare fylldes stället med folk och vi hamnade mitt i ett stort gäng som vi började socialisera oss med. Det var ganska roligt faktiskt.
Vi satt och försökte lista ut människors yrke. Vi lyckades gissa rätt på endel iallafall.

När vi kände oss klara där en stund efter tolv tog vi ännu en promenad ner mot operan och gick längst kajen. Det var väldigt trevligt må jag säga. Gick dock sönder mina fina klackar då de gick ner mellan kullestenarna. Men det fick det väl vara värt antar jag.
Det slutade med att vi gick till centralen. Vi gav varandra en lång varm kram och sa att vi skulle höras snart igen. Sen hoppade jag på min vagn och åkte hem med ett leende på läpparna...


Kommentarer
Johanna

Kul med dejt =) Ryktas om att om du är ledig helgen den 30:e kommer du och partar med oss :) i wish!

2009-05-11 @ 18:11:59
URL: http://johannastenqvist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0